Moderne bordlamper

Vores anbefalinger fra denne kategori

  Moderne bordlamper

  Tidløse design til nutidens boligindretning

  Moderne bordlamper gør mere end at oplyse dit hjem. De skaber også en tidløs fornemmelse i ethvert rum, takket være deres minimalistiske design og deres fremtidssikrede energibesparende LED teknologi.

  Men de kan mere end det.

  Med alle de ekstra funktioner og egenskaber som for eksempel USB-porte, overflader til opladning af smartphones, samt justeringsmuligheder til lys, temperatur, farve og lysdæmpning, vil du aldrig mere ønske dig en traditionel lampe igen.

  Er du klar til at fremtidssikre dit hjem?

  moderne bordlampe nordisk stil

  Hvordan ser en karakteristisk moderne bordlampe ud?

  Moderne bordlamper skal ikke bare være stilfulde, men også se tidløse ud.

  Det opnår man bedst med

  • Rene, klare linjer
  • Minimalistisk design i træ, metal eller krom
  • En enkel farvepalet i hvid, grå, sort eller sølv

  Hvis man følger disse velafprøvede retningslinjer, vil de ikke alene beholde deres moderne look, men også se nye ud i mange år fremover.

  Det er derfor, der findes så mange lamper fra gamle dage, der stadig ser moderne ud i dag - for eksempel Birdy bordlampen, der blev skabt i 1952!

  Hvilke funktioner kan moderne bordlamper have?

  Moderne skrivebordslamper er fulgt med tiden, og det betyder, at når du tænker på det lys, du har brug for, skal du også tage de ekstra funktioner, de kan byde på, med i overvejelserne.

  Hvis du troede, at du bare skulle have noget lys til de lange, mørke vinteraftener, kan du godt tænke om igen, for vores lamper har en lang række funktioner at byde på:

  • USB-porte til opladning af mobiltelefoner
  • Qi opladningsflader
  • Justering af farvetemperatur
  • RGB-farveskift, som passer til forskellige belysningsniveauer
  • Dæmperkontakt og touch-muligheder

  Med vores mange ekstra muligheder kan du nemt skabe en hyggelig aften - hele året rundt!

  moderne bordlampe touch
  moderne bordlampe

  Hvilken lyskilde egner sig bedst til moderne bordlamper?

  Moderne bordlamper kræver avanceret teknologi, og derfor er de fleste udstyret med LED lyskilder eller LED lyskilderne er indbygget i selve lampen. Ved at integrere lyskilden opstår der desuden mulighed for meget futuristiske designs.

  LED´er er også ekstremt miljøvenlige – du sparer op til 90 % på dine energiomkostninger sammenlignet med traditionelle glødepærer og LED´erne har desuden en levetid, der er op til 25 gange længere.

  Hvor mange lumen bør en bordlampe have?

  Det nødvendige antal lumen i en enkeltstående lampe afhænger ene og alene af anvendelsesformålet.

  Hvis du for eksempel bruger lampen til at læse ved, burde en lyskilde på 300-400 lumen være nok. Men hvis det er en skrivebordslampe, anbefales lyskilder på 1.000 lumen, så brugeren kan se ordentligt og løse opgaver på hele skrivebordet.

  Hvis du er i tvivl om, hvad lumen-tallene betyder, og du hellere vil kigge på watt, tja... så kan vi kun sige, at man ikke længere bruger watt som sammenligningsværdi, når der snakkes lysstyrke. Lumen bruges til at informere om lysstyrken i moderne lyskilder og lamper, watt om forbruget. Et forbrug, der desuden automatisk vil være lavere med den moderne LED teknologi.

  moderne bordlampe

  Vil du gerne vide mere om moderne bordlamper? Eller om et andet emne, der har noget at gøre med skrivebordslamper, lyskilder og belysning? Så sidder vores tekniske kundeservice klar til at hjælpe dig med alle dine spørgsmål. Ring gerne på +45 89 88 18 90 eller skriv til os via kontaktformularen.

  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

  Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

  Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

  10 % rabatkode

  *Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 1 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.