Messing/guld væglamper

Væglamper i guld eller messing giver rummet værdi

Væglamper kan anvendes meget alsidigt. De kan supplere grundbelysningen i rummet eller oplyse udvalgte områder, som for eksempel et maleri. En væglampe af guld eller messing har selv sagt ikke kun funktionelle fordele, men kan være med til at præge atmosfæren i et hvert rum og give den perfekte kombination af funktion og elegance.

Væglamper guld/messing - til den moderne bolig

Ønsker man en effektiv og smuk belysning i sit hjem, er man dækket godt ind med væglamper i guld/messing. Messing blev allerede opdaget 3000 år f. Kr. og er populært pga. sin guldlignende farve. Guld, som på indoeuropæisk betyder skinnende eller gul, hører til de første metaller, som blev bearbejdet og som op gennem årene er blevet meget populært. De er eftertragtede blandt andet fordi glansen er vedvarende.

Messing og guld til enhver smag

I vores sortiment har vi, udover storslåede væglamper i guld som er velegnet til moderne hjem, også diskrete væglamper som giver et hvert rum den rigtige belysning, uden at være for iøjefaldende. Væglamper i messing kan bruges i en hver indretning; nogle er lidt klassiske og rustikke, mens andre er mere ekstraordinære, vores sortiment er bredt. Vælger man væglamper i messing eller guld, er der forskellige monteringsmuligheder; de kan helt enkelt skrues direkte ind i væggen, eller de kan monteres med en fleksibel drejearm, som fungerer fint som læselampe eller som rene linjer i det moderne design. Alle væglamper i enten guld eller messing, som er kendt for sin høje kvalitet, giver dem med garanti den ønskede belysning.


  • 25.000 produkter
  • Gratis levering fra 800 kr.*
  • Gratis retur inden for 60 dage
+45 89 88 18 90

Mandag til fredag
09:00 - 17:00

Find den rette belysning til dit hjem

Tilmelding af nyhedsbrev

75 kr. rabatkode

*gyldig t.o.m. 31.03.2021, med en bestillingsværdi på mindst 500 kr. Kan ikke kombineres med andre rabatter.