LED loftlamper

LED-lys - Spændende ny teknologi der skaber begejstring.

En lyskilde, der er lille, effektiv og lever længe, det var udfordringen fra arkitekter og lysplanlæggere. LED lyset var født og begyndte nu sin sejrsgang rundt om i de private hjem.

De praktiske fordele ved LED-lys ligger klar ved hånden

LED - lys er energisparende

LED- lys har en livstid på op til 50.000 driftstimer

LED- lys er vibrations og stødfaste

LED- lys egner sig, takket være UV frit lys, til belysning af billeder og kunstgenstande

LED- lys bliver ikke varme

Men også dekorativt set har LED lys noget at tilbyde: med mere diskrete lampehuse, spiller rene LED lamper med lys og lyseffekter. Ofte bliver f.eks. LED- loftslamper med dæmper og farvevekselfunktion tilbudt. Disse viser alle LED- teknikkens muligheder.

Endnu mere trendy er kombinationen mellem LED-lamper og andre former for belysning. LED-lamper bliver på grund af sin lille punktformede størrelse gerne brugt som stjernehimmel, og indlader også i form af LED-loftslamper i sove- og badeværelser, til at drømme.

Benyt også du LED-teknologiens fordele. Vi vil med glæde rådgive dig.

LED lamper – fra små, farverige indikatorer til allrounders

LED – forkortelse for Light Emitting Diode – er et elektronisk halvleder-byggeelement. Lyset begynder at skinne, når strømmen går gennem dioden. I modsætningen til glødepæren der blev opfundet for 130 år siden, er LED en relativt ung opfindelse. For knap 50 år siden kom de første industrielt producerede LED på markedet. Først kun i farven rød, gul, grøn og orange. Siden 1997 har man også kunne få dem med hvidt lys.

Fordelene ved LED lys og lamper er ubestridte: lavere energiforbrug, lang levetid – 30.000 til 50.000 timer – og ubegrænset farvemiksning. Disse fordele er det der gør, at når forbrugere leder efter erstatnings pærer, så bytter de til LED i stedet for glødepærer, dette giver plads til et længelevende og energisparende alternativ til glødepæreren.

Hvor det for et par år siden stadig var farverige advarselslamper, baglygter og blinklys til bilen, som LED var kendt for og benyttet til, er mulighederne i dag imponerende, om det er til en skrivebordslampe, moderne lysekrone eller OP-Lampe – de moderne lysdioder er både dekorative såvel som funktionelle, og kan installeres både inde og ude.

LED – den omvendte solcelle.

Det er ikke helt let at forklare hvordan LED virker, men man kan dog på en forenklet måde sige, at LED er den fysiske modsætning af en solcelle. I en solcelle falder lyset på en silicium-skive og derved bliver omsat til strøm. Ved en LED fungere processen omvendt: jævnstrømmen i silicium halvlederen bliver omsat til lys, der bliver udstrålet gennem linsen.

LED loftslampe – en forbedring til alle rum.

LED loftslamper kan i grunden bruges som normale loftslamper, altså almenbelysning af rummet. De findes også som indbygnings eller påbygningslamper. En LED loftslampe er på grund af sin placering midt i loftsværelset også altid en centralt del af indretningen, da den trækker blikke til sig. Den rigtige LED loftslampe, oplyser altså ikke bare rummet, men er også et bidrag til en hyggelig indretning og atmosfære.

LED loftslamper til alle rum i huset

LED loftslamper kan indsættes i næsten alle rum i huset. De findes i mange versioner, farver og designs. En LED loftslampe til børneværelset er dekoret med farverige motiver, en LED loftslampe til stuen er lavet af ædle, stilfulde materialer, og LED loftslamper til et mindre gangområde er simple og falder i et med omgivelserne. På badeværelset er det vigtigt at LED loftslampen opfylder bestemte sikkerhedskrav. I rum hvor vand anvendes, og fugtigheden derved stiger, er det nødvendigt med højere sikkerhedskrav (IP).


  • 25.000 produkter
  • Gratis levering fra 800 kr.*
  • Gratis retur inden for 30 dage
+45 89 88 18 90

Mandag til fredag
09:00 - 17:00

Find den rette belysning til dit hjem

Tilmelding af nyhedsbrev

75 kr. rabatkode

*gyldig t.o.m. 31.12.2019, med en bestillingsværdi på mindst 500 kr. Kan ikke kombineres med andre rabatter.