Krystallysekroner

Vores anbefalinger fra denne kategori

  Krystallysekroner - funklende og fortryllende

  En lysekrone af krystal er meget mere end blot en lyskilde - den indhyller ethvert rum i en helt speciel lysstemning, fordi krystallet får lyset til at brydes tusindvis af gange, så der opstår refleksioner, der funkler og skinner. Selv i dagslys får man noget af denne effekt med en krystallysekrone, der ikke engang er tændt.

  Krystallysekroner

  Hvilke stilarter findes der inden for krystallysekroner?

  Hos os i shoppen har krystallysekronerne fået deres helt egen kategori, fordi de er pompøse og ekstravagante og giver ethvert rum et helt unikt touch. Derudover har vi også disse stilretninger inden for lysekroner:

  Krystallysekroner
  Krystallysekroner
  Krystallysekroner

  Hvordan rengør man en krystallysekrone?

  Du kan vælge mellem en grundig tør rengøring eller en fugtig altomfattende rengøring. Den første bør du gennemføre jævnligt, så støv og skidt ikke får chancen for at sætte sig rigtigt fast, og hertil er det fuldt ud tilstrækkeligt med en støvekost eller en støveklud.

  Noget mere besværlig er den våde altomfattende rengøring, som du dog heldigvis kun behøver lave en gang om året. Til den skal du bruge en lysekrone-rengøringsspray, som du - efter du har støvet lysekronen af med en støvekost først - sprøjter på lysekronen, så støv og skidt kan løbe af. Du skal selvfølgelig først sørge for at slå strømmen fra, og tænk også på at lægge noget under lysekronen, så det ikke går ud over dit gulv.

  Hvilke producenter fremstiller krystallysekroner?

  Lysekroner af krystal er noget helt særligt, og derfor er der heller ikke mange producenter, der fremstiller de ekstravagante lysekroner. Hos os i shoppen kan du via filteret „Producent“ se, hvilke producenter vi har i vores sortiment. Det er Kolarz eller Lucande

  Krystallysekroner

  Findes der også krystallysekroner med skærm?

  Vi kan godt forstå, hvis du gerne vil have en kombination af stofskærme og krystalvedhæng, for netop de lysekroner er et ægte highlight, fordi skærmene lader lyset skinne blødt og stemningsfuldt, samtidig med de får krystaldråberne til at funkle smukt. Tag et kig på kategorien lysekroner med skærm og se, hvilke valgmuligheder der er.

  Findes der også lysekroner med bøhmisk krystal?

  Når vi får en forespørgsel på bøhmisk krystal, siger vi altid Schonbek, for denne lampeproducent blev grundlagt i det tidligere kongerige Bøhmen i 1870. I dag er virksomheden som en del af Swarovski-gruppen førende på verdensmarkedet for eksklusive krystallysekroner. Du vil garanteret blive begejstret, når du ser de krystal-lysekroner, Schonbek har at byde på. Bare indstil det tilsvarende filter under „Producent“. 

  Hvor stor skal en lysekrone af krystal være?

  Er du i tvivl om, hvor opulent din lysekrone må være, og hvor mange lyskilder den skal have? Det er en ren og skær smagssag, om du tager en overdådig eller noget mindre model med fem eller otte lyskilder, men du skal huske at sikre en fornuftig oplysning af rummet ved at vælge et passende antal lyskilder, eller - sagt på en anden måde -en passende total lysstrøm, og den måles i lumen. Her skal du gå ud fra rummets størrelse, væggenes farve og den ønskede lysstyrke. Lyder det lidt svært?

  Vores tekniske kundeservice er klar til at hjælpe dig, så bare ring direkte på +45 89 88 18 90 eller henvend dig via kontaktformularen – du kan regne med et hurtigt svar.

  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

  Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

  Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

  10 % rabatkode

  *Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 1 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.