Juletræer

Højt fra LED-træets grønne top!

Julen er traditionernes tid. Maden, gaverne, dekorationerne og sangene går igen fra år til år. Og naturligvis skal juletræet have den centrale plads i stuen og pyntes med flag, kræmmerhuse og hjerter. Men måske er tiden inde til lidt nytænkning, før du tænder lysene på dit juletræ?

Der står juletræ i langt de fleste danske hjem op til jul – ofte en nordmannsgran. Gaverne ligger under træet, og julelysene er tændt, når vi synger ‘Nu er det jul igen’. Men de senere år har kunstige juletræer vundet stadigt større indpas i stuerne. De er dekorative og naturtro, de har energibesparende pærer, kan bruges både inden- og udendørs, og de fås i alle størrelser og faconer. Vores juletræer har energieffektive LED-pærer som giver et smukt og stemningsfyldt lys, hvad enten de står i stuen eller i haven.

Farvel til de dryssende nåle

Der hersker stor travlhed i de fleste familier op til jul. Rengøring, gavekøb, madlavning, småkagebagning og tusind andre juleting skal ordnes før den store aften. Vil du spare tid, hvor du kan, var det måske en idé med et naturtro, kunstigt juletræ? De er allergivenlige, holder sig smukke og kræver ingen pleje. Du slipper også for at vande juletræet og støvsuge gulvet for nåle, og det giver dig mere tid til samvær med familien og til at lave den perfekte juleand eller flæskesteg. Træer er skønne, men de kan også blive en stressfaktor.

Lad de mange LED-pærer lyse

Det kan være fristende at gå den gammeldags vej med levende lys i juletræet, men det er desværre også en meget brandfarlig vej. Vores træer er i stedet udstyret med energieffektive LED-pærer, som skaber en smuk og varm stemning både inde og ude. Lyset er varmt hvidt, og pærerne udstråler minimal varme og er derfor langt mindre brandfarlige. LED-pærer holder tilmed længe og bruger meget lidt strøm.

Lille kunstigt juletræ til udendørsområdet

Forestil dig, at du bare kan læne dig tilbage og nyde synet af det smukke juletræ uden at tænke på brandfare og rengøring. Med lidt ekstra julepynt kan du endda sætte prikken over i’et med personlig dekoration på din langtidsholdbare nordmanns-gran. Det er bare at vælge fra vores brede sortiment af træer. Vi ønsker dig en god jul!

Fordele:

  • Smukt inde og ude: Hos os finder du kunstige juletræer i plast, som er naturtro, skaber den perfekte julestemning og kan bruges både inde og ude.
  • Energieffektive pærer: Vi har udvalgt de flotteste plastjuletræer med energieffektive LED-pærer, som får mest muligt ud af strømmen og har en ekstremt lang holdbarhed.
  • Ingen vedligeholdelse: Vores juletræer drysser ikke, de skal ikke vandes, og de skal ikke klippes til og bortskaffes efter jul. De holder sig flotte, år efter år.
  • Noget for enhver smag: Vælg juletræet dér, hvor udvalget er størst. Vi har mange størrelser, udførelser, former og faconer. Lad dig inspirere og få en mere bæredygtig jul!

  • 25.000 produkter
  • Gratis levering fra 800 kr.*
  • Gratis retur inden for 30 dage
+45 89 88 18 90

Man. til fre. 09:00 – 17:00

Find den rette belysning til dit hjem

Tilmelding af nyhedsbrev

75 kr. rabatkode

*gyldig t.o.m. 31.12.2019, med en bestillingsværdi på mindst 500 kr. Kan ikke kombineres med andre rabatter.