Metal

Stilfuldt, skinnende & glamourøst

Guld, kobber, messing & co. – disse elegante farver er perfekte at kombinere med belysning. I trendy design er de ofte samtaleemnet blandt interiør-entusiaster. Når disse lamper først er tændt, kommer deres fulde charme til sin ret - med funklende, skinnende lyseffekter, der tilføjer et ekstravagant touch til ethvert rum.

Kobber & roséguld

Effektfulde nuancer

Lamper i kobber- og roséguld er især populær blandt det kvindelige publikum. Med deres legende design er de perfekte til at udsmykke skabe, borde, natborde eller sågar middagsbordet, når familie og venner kommer på besøg. Disse lamper passer smukt i både minimalistiske hjem såvel som i de mere raffinerede designerindretning.

Se her

Find stilen

Messing & bronze

Glansfulde statements

Moderne og pompøs eller mere underspillet og enkel - messing og bronze bruges til de mest forskellige stilarter og kan også integreres smukt i næsten ethvert interiør. Den metalliske nuance fungerer også fint i kombination med andre materialer - for eksempel med opalglas eller med farvede overflader, hvor kontrasten giver indretning et friskt pust.

Se her

Find stilen

Sølv, krom & rustfrit stål

Mere alsidigt end nogensinde!

Hvad der repræsenterer andenpladsen på vindernes podium ved OL, ligger ikke bag dens konkurrenter når det kommer til den metalliske trend. Sølvlamper er en populær størrelse og genopfindes konstant af designerne. Med innovative former, perforerede mønstre og overfladestrukturer er der noget for enhver – til at tilføje et stilfuldt interiør.

Se her

Find stilen

Guld som prægtigt statement

Med elegance & stil

Ikke alt, hvad der glitrer, er guld - men disse lamper er - og du kan genkende det på deres stil og elegance! Som en ledestjerne for den metalliske trend bidrager de altid med ny designerinspiration. Et trendy blikfang: Kombinationen af guld og glas. Med varmhvidt lys skaber de en særlig hyggelig atmosfære og vidunderlige lyseffekter!

Se her

Find stilen
  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

150 kr. rabatkode

*Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 900 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.