Lamper landlig stil

Lamper landlig stil

Landlig stil, engelsksproget også ofte omtalt som Cottage chic, har længe været på mode, ikke kun i på landet, men også i storbyer. Den idylliske stemning passer til ethvert interiør. Den moderne variant minder meget om den skandinaviske stil.


Hvad kendetegner den franske landsstil?

Lyst træ, glas og keramik er centrale elementer


Den moderne udgave af landlig stil kunne man kalde en bror til den skandinaviske hygge. Også her sættes stemningen og træ er ofte materialet for lamper i denne stilart. Varme glasnuancer, legende keramikdetaljer og massive metalelementer bør heller ikke mangle og finder vej i mange af denne stils lamper.

Opdag nu

Køkken i landlig stil


Et typisk landkøkken er ikke fuldendt uden keramiklamper. Særligt interessante lamper er dem med hulmønstre, der giver et helt særligt lysspil ud i rummet og på væggene. Lamper i træ, ofte holdt naturligt og nærmest uforarbejdet, er perfekte til at give den rette stemning...

Til køkkenlamperne

Opdag nu

Landlig flair i stuen


Rustikke bjælker og knirkende gulvbrædder - det er hvad man forestiller sig, når man bor på landet. Lamper af træ, glas og lyse stofskærme passer perfekt ind. Den ideelle måde at skabe et hyggehjørne i stuen på er at bruge en gulvlampe ved siden af en lænestol eller sofa.

Til stuelamperne

Opdag nu

Lysekroner i landlig stil


Solidt og rustikt - det er nogle af facetterne af de meget populære lamper i landlig stil. Hvad kunne passe bedre til dette billede end en lysekrone af tungt metal? Hvis du ønsker det særligt rustikt, bør du overveje en model med vindstødspærer, der minder om flimrende stearinlys.

Til lysekronerne

Opdag nu

Landlig stil udendørs


Solide, rustikke materialer er ideelle til haven. Rustikke lanterner i metal ser f.eks. godt ud sammen med rå vægge. Rustikke vejlamper i haven giver også den nødvendige klassiske landlige atmosfære.

Til udendørslamperne

Opdag nu
  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 30 dage

Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

75 kr. rabatkode

*Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 500 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.