Landlig stil

Lamper i landlig stil

Landlig stil, på engelsk omtalt som cottage chic, er ikke kun en trendy stil på landet. Den trendy sommerhus-stil er også at finde i kærligt indrettede bylejligheder. Med sit moderne design minder den meget om den skandinaviske stil - så der er plads til flydende overgange.


Lamper i landlig stil


Hvad er typisk landlig stil?

Modern Country
Hyggelig livsstil med lyst træ og keramik

Moderne cottage chic kan beskrives som landlig udgave af dem skandinaviske hyggelige indretningsstil. Nogle af de samme elementer går igen. For eksempel er fælles for begge, træ som materiale og den hygge det skaber. Legende keramiske detaljer er også et must i den moderne landlige stil. Det matchende interiør til moderne landlige lamper kombinerer landlig hygge med et ryddeligt, rent interiør for mere fred og afslapning.

Keramik og metal

Landlig stil - rustikt
Klassisk landlig stemning med keramik og metal

Store keramikskærme, ravfarvet glas og stel i smedejern er indbegrebet af det klassiske landsted. Hvilken af de to varianter af den landlige stil man hælder til, afspejler sig først og fremmest i resten af indretningen. Traditionelle møbler, ofte i elegant hvidt eller med en charmerende vintage finish, rå fritlagte murstensvægge og mørke trægulve og borde er det passende interiør til lamper i rustik landlig stil.


Materialer til den landlige stil


Tip til lyskilde til lamper i landlig stil

Til filamentpærerne


Indret værelser i landlig stil

Køkkenlamper i landlig stil

Det typiske landhuskøkken kan ikke undvære keramiklamper. Perforerede mønstre, der skaber lys- og skyggespil på væggene, er særligt smukke. Trælamper er også smukke i køkkenet. De bringer naturlig hygge ind i indretningen.

Til køkkenlamperne

Lamper i landlig stil i stuen

Rustikke bjælker og knirkende gulvbrædder - sådan forestiller man sig en hyggelig stue i et landhus. Lamper af træ, glas og lyse stofskærme er et fremragende match. Som gulvlampe ved siden af lænestolen eller sofaen kan de bruges til at skabe harmoniske lysøer, hvor man kan slappe af.

Til stuelamperne

Spisebord og spisestue i landlig stil

Det centrale element i spisestuen er en pendellampe over spisebordet. Pendellampens design understreger stilen. I spisestuen i et hus på landet anvendes pendellamper med træelementer og keramiske eller glasskærme. Komponenter fra industri- og vintagestilen, såsom betonskærme, gør også landhusets spisestue helt unik.

Til spisestue-pendler

Soveværelse i landlig stil

Til soveværelseslamperne


Flere lamper i landlig stil

Lysekroner i landlig stil

Solid, jordnær, rustik - det er nogle af de populære lamper i landlig stil facetter. Hvad kunne passe bedre ind end en lysekrone lavet af tungt metal? Dem, der kan lide det særligt rustikke, bør overveje en model med glascylindre, der minder om flimrende stearinlys.

Til lysekronerne

Udendørslamper i landlig stil

Til udendørslamper i landlig stil

  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

150 kr. rabatkode

*Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 900 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.