Kuglelamper

Mere end bare rund!

I haven som stilfuld dekorationsbelysning. Eller som en hyggebelysning til at komplimentere den almene belysning indendørs. Kuglelamper givr ofte godt lys og er absolut in! I alle former: I glas, papir eller metal, med sirlige udskæringer eller minimalistiske træk. Til dammen, blomsterbedet, spisestuen eller også i soveværelset.

Indenfor husets fire vægge: Kuglelamper


"Indenfor husets fire vægge gør disse lamper en flot figur. For eksempel som pendellampe. I soveværelset, stuen eller i spisestuen er disse lamper et belysnings-blikfang. En af grundene til dette er at de trendy lamper ofte blir kombineret med andre trendmaterialer og -design. For eksempel med glas eller papir. Med hulmønster, kobber eller i en klassisk guldtone. Med blomster- eller bladmønster eller selvfølgelig helt minimalistisk. Mere trendy bliver det næsten ikke! "

~ Stilfuld & hyggelig ~

Flere pendellamper

Vores anbefalinger

Kuglelamper til væggen & loftet: stilfulde, originale og alsidige


Ved at placere væglampen i øjenhøjde bliver kuglelampen et sandt designelement i indretningen. Uanset om lampen er en gennemsigtig glaskugle eller tilsyneladende en magisk lampe som svæver på et gyldent metallrør. Eller hvad med en lampe i hvidt og sølv?

Flere væglamper

Som et enkeltelement til loftet - ja også her kommer kuglelampen til sin ret. For eksempel i ganske klassisk version med i opalglas, eller i guld eller bladoptik . Som loftslamper optræder kuglelamperne også særdeles succesfuldt i en klynge eller gruppe af flere i stedet for bare en enkelt.

Flere loftlamper

Vores anbefalinger
Vores anbefalinger

Lille lampe, stor effekt:
Bordlamper i kugleform


Ønsker du at have et ordentligt blikfang enten på sidebordet, på hylden eller på afsætningsbordet? Det er ikke noget problem med en bordlampe. Og særligt ikke når man får dem i den stilfulde kugleform! Den klassiske, lysende opalglas-kugle kommer i mange forskellige design, enten minimalistisk eller med snirklede metaludførelse eller med en ædel træfod. Kuglen kan kombineres i det uendelige.

~ Opsigtsvækkende! ~

Flere bordlamper

Vores anbefalinger

Trendy runde blikfang til udendørsområdet


Kuglelamper som pullerter og væglamper til husfacaden og havestierne. Vi kender dem nok bedst som flotte dekorationslamper. På græsplænen, i havebedet, på terrassen – eller måske har du endda en egen havedam? Disse lamper er også ofte smarte - udstyret med farveskift-funtion, kan styres med app eller fjernbetjening.

~ Farverig mangfoldighed i haven ~

Flere udendørslamper

  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

150 kr. rabatkode

*Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 900 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.