Belysningstrends 2022

Lys i harmoni med alverdens stilarter

Nogle belysningstrends er ægte evergreens og vil også følge os i 2022: Vi taler om minimalisme, Skandi-looket, retro-flair og naturlig chic. Næste år vil store, forvoksede lamper, på godt engelsk med udtrykket maximalism og fransk sommerhusidyl give et frisk pust til indretningen Desuden bringer "Aura of Asia" og lamper med spændende materialemiks fortryllende lamper pg belysningideer. Lamper, der er fremstillet under rimelige arbejdsvilkår af bæredygtige materialer på lokale fabrikker, er også meget populære. Sidst men ikke mindst vil belysningsideer, der fremstår som sande lysskulpturer, altså meget mere scenevante end bare en standardlampe, men ligeså funktionelle, være samtaleemner i det nye år.

Belysningsideer i fornybare råmaterialer

I lyset af bæredygtighed

Tendensen inden for lamper og belysning går i retning af holdbare og miljøvenlige produkter, fremstillet under ordentlige arbejdsvilkår. Lamper med energibesparende LED-teknologi og fremstillet af fornybare eller genanvendelige råmaterialer præger vores indretning i det nye år. Deres oprindelse: Producenter, der producerer i salgslandet og lægger stor vægt på traditionelt håndværk og korte transportveje. Til forsendelse anvender producenterne genanvendelig emballage.

Shop efter bæredygtige lamper

Fransk lysromantik

Fransk sommerhus-flair

I 2022 kan vi på stilfuld vis oplyse vores boligområder med lamper, der stråler i design inspireret af fornem fransk sommerhusstemning. Dem, der kan lide det klassisk, herskabeligt om man vil, og samtidig yderst stilfuldt og hyggeligt, vil ikke kunne se bort fra denne belysningstrend. Nøgleelementet i looket: stofskærmen - helst i varme, jordnære nuancer af beige, brun og æggeskalshvid. I sammenspil med varmhvidt lys skabes de perfekte forudsætninger for et behageligt lys, der giver en god følelse og lyssætning i ethver rum.

Shop efter lamper i fransk, romantisk stil

Lamper Objects of Art

"Express yourself"

Denne særdeles udtryksfulde belysningstrend, sætter scenen med det frembrusende slogan: "Ex­press yourself". Designerne går hele vejen med disse belysningskreationer og lader næsten kunstneriske, skulpturlignende tendenser finde indpas. Disse overtager rummet, rampelyset så at sige, selv i dagslys. Når lyset tændes om aftenen, afsløres et lys- og reflektionsspil, der fortryller os og giver hele indretningen en ekstraordinær atmosfære.

Shop efter lysskulpturer

Lamper i imponerende størrelser

Maximalism

Alle, der har store rum, kan starte det nye år med denne belysningstrend: Vi taler om imposante lamper, der alene på grund af deres størrelse er iøjnefaldende. Og når det kommer til design, har disse lysende sværvægtere også det, der skal til. Fælles for alle designs er en ekstraordinær lyseffekt - delvist på grund af papirlignende, transparente materialer eller sirligt svunge formgivning, og også ligeså på grund af enkle skærme, der på en behagelig måde leder lyset.

Shop efter lamper i stor størrelse

Lysende symfonier

"Elegant materialemiks"

Materialemikset kommer tilbage i 2022! Og helst i kombination med marmor. Det ædle materiale er en favorit sammen med akryl, opalglas og metal. Lysende symfonier af stål, egetræ og tekstil eller andet stof giver variation. Der er ingen grænser for designernes fantasi, det vigtigste er, at mindst to materialer smelter sammen og danner en lyskreation!

Shop lamper i skøn materialemiks

Lysdesign med fjernøstlig atmosfære

Aura of Asia

Med lamper lavet af bambus, træ og rispapir kan vi forsætte os til en magisk indretning, inspirerat af Asien og Fjernøsten, bare ved at integrere en lampe! Og belysningsideer, der ligner kinesiske spisepinde, bringer også en fjernøstlig stemning ind i vores hjem og stuer. Ud over det harmonisk smukke lys bringer tendensen også fred og ro.

Shop efter lamper med asiatisk flair
  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 30 dage

Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

75 kr. rabatkode

*Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 500 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.