RÅDGIVNING

Belysning til indkørslen og gårdspladsen

Tips til et funktionelt og effektivt lyskoncept med bevægelsessensor og de rette lamper.

Ligesom gangen er indgangen til stuen, køkkenet og hjemmets andre opholdsrum, så er indkørslen og gårdspladsen det samme for hele ejendommen. Funktionelt og oplyst med tiltalende lyst, varmt lys byder de lamper du installerer her dig og dine gæster velkommen. Derudover sikrer du med den rette udendørsbelysning til indkørslen og gårdspladsen for mere sikkerhed - for optimalt syn og orientering i mørket.


Belysning til indkørslen:

Dos and Don'ts

Der er meget at vælge imellem, når det kommer til lyskoncepter til garagen og carporten. Hvilke lamper der er bedst egnet, er i sidste ende et spørgsmål om smag. Et populært valg til belysningen til indkørsel og gårdsplads er, nedgravingsspots, forsænkede lamper, udendørs spotlights samt ikke mindst væglamper og vejlamper til belysning langs stier og foran indgangspartiet.

Det bør du være opmærksom på:

Installer indkørselsbelysning

Tips til den rette udførelse

For et vellykket lyskoncept er grundig planlægning og professionel installation nøglen. Hvor mange lamper du har brug for, i hvilken konstellation og hvilken installationshøjde de skal installeres i, skal du vide på forhånd. Sådan undgår du dyre fejlkøb og kan være sikker på, at både komfort og sikkerhed bliver som ønsket.

Værd at vide:

Bevægelsessensor:

Den optimale løsning til indkørslen!

Bevægelsessensorer sikrer, at lyset i indkørslen kun er tændt, når det virkelig er nødvendigt. Dette reducerer strømomkostningerne og forlænger lyskildernes levetid. Mange udendørslamper har en fast indbygget bevægelsessensor, eller findes i varianter med og uden bevægelsessensor. Hvis du vil styre flere med samme sensor kan du med fordel købe en ekstern bevægelsessensor og tilslutte flere lamper til denne. Dette fungerer ikke, hvis hver enkelt lampe allerede har en indbygget sensor. På samme måde er smarte lamper også en mulighed for at gruppere lamper og styre flere på en gang.

Værd at vide:

Solcellelamper:

Udnyt solens kraft!

I dag er solcellelamper ikke længere kun dekorative. De giver også praktisk belysning i indkørslen, på stier og andre steder i haven. Med drift med sollyset kraft er strømomkostninger fortid - og det miljømæssige fodaftryk også mindre.

Værd at vide om solcellelamper:

LED-lyskilder:

Spar energi og omkostninger!

Det er ikke uden grund, at LED-pærer er kendt for deres lange levetid og lave strømforbrug, samtidig med at de giver fremragende lysegenskaber. Derudover når de straks 100% lysstyrke, så snart de tændes, og er derfor ideelle til lamper med en bevægelsessensor.

Fakta om LED-lyskilder::

  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

150 kr. rabatkode

*Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 900 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.