Stilfulde altanlamper

En sommerlig altan med solcellelamper og lyskæder

Den bedste måde at oplyse altanen eller balkonen på - på de hyggelige sommeraftener - er med en kreativ kombination af forskellige typer udendørsbelysning, naturligvis med moderne og effektiv LED-teknologi. Hvis du desuden ønsker helt at undvære elektricitet, eller hvis du ikke har nogen stikkontakter på altanen, kan du vælge solcellelamper. Du kan pynte balkon- eller altangelænder og blomsterkasser med lyskæder og lanterner, mens kuglelamper er ideelle til at placere på jorden.

Solcellelamper til altanen

En bred vifte af kreative lamper takket være solenergi

Solcellelamper til altanen kan ikke indskrænkes blot til simple lanterner. Fra de belyste siddemøbler til den trådløse gulvlampe til den bærbare bordlampe er udvalget stort. Der findes nu også belysningsideer med en farveskiftende funktion i solcelledrift. Flerfarvefunktionen kan nemt styres med fjernbetjening. Tip: Solcellelamper med jordspyd er sagen til altankasser!

Alle solcellelamper

Lyskæder som must-have

Prædestineret til altangelændere

Der findes helt klassiske modeller med stik, men også batteridrevne eller endda solcelleversioner. Én ting er sikkert: Lyskæder er et must for en hyggelig altanindretning på de varme sommeraftener. De skaber en magisk effekt på altangelænderet, men de ser også godt ud snoet omkring planter, på vinduer eller på loftet.

Alle lyskæder

Lysstemning med lanterner

Indbegrebet af hygge

De bør ikke mangle på en varm sommeraften: bærbare lanterner, der spreder et hyggeligt, varmt lys og kan placeres hvor som helst. F.eks. omkring liggestolene på balkonen eller på sidebordet. Selv på en plantes gren er en lanterne sjov. Der findes lanterner med og uden stik eller solcelledrevne. Mange modeller kan nemt oplades via et USB-kabel.

Alle lanterner

De klassiske væglamper

Stilfuld altanbelysning

Væglamper med varmhvidt og dæmpbart lys er bedst egnet til altaner. Modeller med bevægelsessensorer er mindre velegnede, når der er gæster på besøg, da lyset udenfor der helst skal forblive tændt hele aftenen og ikke kun tændes, når der registreres bevægelse. Lamper med et op- og nedadgående lys skaber særlige mønstre på væggen - meget hyggeligt!

Alle væglamper

Kuglelamper: en klassiker, der altid er på mode

Always up to date

Kuglens geometriske form er ikke kun populær blandt indretningsarkitekter. Den har for længst fundet vej ind i haven og selvfølgelig også på altanen. Uanset om den bruges som en enkelt, stor gulvlampe eller som en fin kombination med flere pendellamper: Dens varmhvide lys giver ro og afslapning.

Alle lyskugler

Sommerstemning med dekorationsbelysning

Alt er tilladt med farverig dekorationsbelysning!

Du kan bringe ferien til din egen altan takket være dekorationslamper med farverige motiver, der minder om Mexico eller Caribien. Selvfølgelig kan lysende farver også spille en vigtig rolle. Lamper, der skifter farve med fjernbetjening, er særligt sjove og skaber den originale stemning, du leder efter på din altan.

Alle dekorationslamper

Lysende møbler

Dit egent loungeområde

Hvis selv møblerne på altanen skinner i alle tænkelige farver, er sommeraftenstemningen perfekt. Især når lamperne takket være det UV-bestandige materiale kan stå ude i den brændende sol om dagen - og takket være beskyttelsesklasse IP65 naturligvis også i den forfriskende sommerregn. Deres polyethylen-overflade tørrer hurtigt, så du kan sidde på dem igen på ingen tid.

Alle lysende møbler

Altanlamper med ekstrafunktioner

Dobbelt så sjovt!

Lamper, der kan mere end blot at give lys, er meget velkomne på sommeraltanen. De bringer sjov, stemning og komfort - f.eks. når de skinner i alle farver takket være multifarvefunktionen. Nogle lamper kan endda holde drikkevarer kølige og afspille din yndlingsmusik. Farvestrålende plantekasser giver også flair og variation til altanen!

Lamper med ekstrafunktioner

  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

150 kr. rabatkode

*Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 900 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.