Indendørsbelysning Soveværelse

Vores anbefalinger fra denne kategori

  Soveværelseslamper til alle livssituationer

  - fra godnatlæsning til påklædning

  Egentlig er der jo mørkt i soveværelset, når man sover. Med mindre man foretrækker en natlampe. Man kan dog sagtens forestille sig mange situationer, hvor der er behov for funktionel eller stemningsfuld belysning i soveværelset. For eksempel om aftenen, når man vil hygge sig med en bog, til romantiske stunder eller til påklædning og styling. Det giver sig selv, at man til så mange forskellige situationer ikke kan nøjes med en enkelt soveværelseslampe. Derfor er følgende spørgsmål helt berettiget.

  Hvilke lamper har jeg brug for til mit soveværelse?

  Vi var jo blevet enige om, at én ikke er nok. Vi viser dig gerne, hvilke lamper der er et must i soveværelset - se her!

  • En loftlampe til soveværelset
   Den kan du ikke komme udenom. Den er du nødt til at have, da en loftlampe sørger for almenbelysningen. Den kan og bør suppleres af stemningsfuld områdebelysning og også en smuk accentueret belysning. På den måde skaber man et samlet koncept for alle hverdagssituationerne i soveværelset.
  • En væglampe til soveværelset
   Hvor praktisk det er med en væglampe i soveværelset bliver tydeligt, når du ved dette: Den kan ikke kun give almenbelysning, men meget mere. Placeret på væggen skråt over sengen er den en skarp konkurrent til natlampen. Væglamper med en ekstra læselampe, der kan bøjes i forskellige retninger, er særligt praktiske.  
  • En pendellampe til soveværelset
   En pendellampe i soveværelset er i hvert fald dekorativ. Den kan også være både romantisk og sjov. Alt efter model kan den blive til et blikfang i soveværelset, også når den ikke er tændt. Når lyset får lov til at lege med, skaber du en elegant lysø i dit mest private rum.
  Soveværelseslamper
  Soveværelseslamper
  Soveværelseslamper

  En natlampe til soveværelset

  Som soveværelseslampe er det mest nærliggende at vælge en natlampe, og den må i hvert fald heller ikke mangle. Hvis du er en af dem, der nærmest ikke kan slippe den nyeste bestseller, fordi den er så spændende, har du ikke lyst til at undvære en natlampe. Der findes mange modeller - der kan man helt sikkert finde den rigtige for enhver smag og i enhver stilretning.

  En lysekrone til soveværelset

  Hvis man elsker luksus og vil have det som en konge, leger man måske med tanken om en lysekrone til sovegemakket. Hvorfor skulle man ikke også det? For du behøver ikke kun indrette dig pompøst og stilfuldt i de rum, hvor du tager i mod dine gæster og viser din boligindretningsstil. Din privatsfære har også fortjent en ekstra portion luksus.

  Soveværelseslamper