Hængelamper klassisk/antik

Klassiske og antikke hængelamper er tidløse og bliver ikke gammeldags

Hængelampen hører til den klassiske opholdsrumsbelysning. Oftest er den monteret et centralt sted i rummet, hvor den sørger for en jævn belysning af hele rummet. Hængelampen kan anvendes til den generelle belysning, mens særlig belysning (til at læse, til at give et specielt skær, til belysning af objekter) bliver erstattet af bord-, gulv- og væglamper eller spots. Ved den valgte placering er hængelampen også et vigtigt optisk tilbehør til boligindretningen. Derfor bør du vælge med omhu. Du kan roligt klikke ind på vores onlineshop, hvor du vil finde et kæmpe udvalg og helt sikkert også en passende hængelampe til din boligindretning.

Den klassiske hængelampe går aldrig af mode

Den klassiske hængelampe er også karakteriseret for dens tidløse stil. Uafhængig af skiftende moderetninger eller tendenser bliver den klassiske hængelampe altid opfattet som smuk. En klassisk hængelampe er kendetegnet ved klare linjer, enkelthed og elegance. Farvemæssigt er den mindre spektakulær og iøjnefaldende; den undgår modefarver, så den klassiske hængelampe ikke går af mode.

Hængelamper med antik form- og farve

Den generelle betydning af ordet ”antik”, at noget er gammelt eller værdifuldt. Antikke møbeldele bliver f.eks. ofte ført videre gennem generationer og har derfor også eksisteret i lang tid. Ved antikke hængelamper er det sådan, at de er inspireret af en svunden tid. Det kan man se på dens form men også ved overfladebehandlingen af metallet og glasset. Så antikke hængelamper er f.eks. ofte beklædt med en guld-patina eller bronze-patina, ofte lavet i hånden. Også smedejernene eller rustfarvede stativer er ved hængelamper, som er kategoriserede som ”antikke”, ingen sjældenhed. Antikke hængelamper byder ånden fra svundne tider op pga. dens form, dens materialer og overflader.


  • 25.000 produkter
  • Gratis levering fra 800 kr.*
  • Gratis retur inden for 30 dage
+45 89 88 18 90

Mandag til fredag
09:00 - 17:00

Find den rette belysning til dit hjem

Tilmelding af nyhedsbrev

75 kr. rabatkode

*gyldig t.o.m. 31.12.2019, med en bestillingsværdi på mindst 500 kr. Kan ikke kombineres med andre rabatter.