Gulvlamper i træ

Standerlampe i træ - fleksibel i placering og brug

Træ-standerlamper egner sig fremragende som tillægsbelysning til stue, soveværelse og spiserum eller i kontor rum. Ofte er de udstyret med en dimmer, særligt praktisk er en touch dimmer, der sørger for et behageligt lys i tidligere mindre behagelige dunkle rum. Jo simplere en træ standerlampe er holdt, desto bedre lader den sig tilpasse rummets indretning. En stor og uvurderlig fordel ved en standerlampe er i tillæg, at den hurtigt og uden stor indsats kan indsættes, præcis der hvor lyset skal bruges. En mulighed er som læselys ved siden af sofaen.

Fra gunstigere standart modeller til designer standerlamper

Træ standerlamper findes i mange forskellige udformninger. Der er standerlamper med store eller små lampeskærme af papir, silke eller glas, eller helt uden skærm. Særlig funktionelle er standerlamper med justerbar arm eller de meget elskede standerlamper, også kaldt uplight, der oplyser værelsesloftet. Et afgørende kriterium ved nyerhvervelses af en træstanderlampe er selvfølgelig udseendet. Dem der har særligt høje krav, køber sig en designer standerlampe. Disse har ofte udsøgte farver og former, der er skræddersyet til den enkelte kundes behov. Standerlamper skal ved siden af at skabe lysstyrke,lys og fremfor alt også glæde, også fungere som en dekorationsgenstand. Træ gulvlamper forskønner rummets samlede indtryk og bidrager til harmoniske lysforhold. Også læselamper i træ, udstyret med et drejeligt lyshoved og arm, hvor højden er indstillelig, nyder stor popularitet. Fra billigere standart modeller til dyre designer versioner. Trælamper findes i mange udformning og prisklasser. Skaf dig et overblik under kategorierne træ gulvlamper i vores Online Shop.

Gulvlamper – en lysskulptur

En gulvlampe er en yderst iøjnefaldende indretningsgenstand. Selv i slukket tilstand er den ikke til at overse, og sætter sit luksuriøse stempel på rummet. Gulvlampen tjener som læselampe, indirekte belysning og lysskulptur på samme tid, og hører ganske enkelt til i alle stuer. Uden en standerlampe mangler der noget. Gennemse vores sortiment, vi er sikre på at du der finder en standerlampe der passer ind, også i din stue.

_


  • 25.000 produkter
  • Gratis levering fra 800 kr.*
  • Gratis retur inden for 30 dage
+45 89 88 18 90

Mandag til fredag
09:00 - 17:00

Find den rette belysning til dit hjem

Tilmelding af nyhedsbrev

75 kr. rabatkode

*gyldig t.o.m. 31.12.2019, med en bestillingsværdi på mindst 500 kr. Kan ikke kombineres med andre rabatter.