G9 LED-pærer

G9 LED-pærer – kompakte pærer med stiftfatning

G9-fatningen brugte man længe kun i forbindelse med halogenlyskilder. Til højspændings halogenpærer er dette en af standardfatningerne. Men teknologien står ikke stille, og slet ikke med udviklingen indenfor området LED. Med G9 LED-pæreren er der i dag en pære på markedet der er en fuldværdig erstatning til G9 halogenpæreren. Den kompakte LED teknologi er som skabt til en lyskilde med så små mål som stiftfatningspæreren G9. G9 LED pæreren forener kompakthed med LED-pærernes øvrige fordele: sparsommelighed, lang levetid, slag- og vibrationsfast, ingen UV-stråler og øjeblikkelig start med flimmerfrit lys. Lang levetid betyder for G9 LED pæreren, at den kan være op til 25 gange længere end halogenpærerne, da levetiden for G9 LED-pærerne, alt efter fabrikat, ligger mellem 20 000 og 50 000 timer. Mens der også findes energisparepærer med G9 fatning, der er mere energieffektive end halogenpærerne, kan de dog ikke konkurrere med G9 LED-pærer. Også hvad størrelsen angår, kan energisparepærerne ikke følge med G9 LED-pæreren.

G9 LED-pæreren – ingen temperaturspot som halogenpæreren

Varmeudviklingen der for gløde- og halogenpæreren er en forstyrrende sideeffekt, er ikke et tema ved G9 LED-pæreren. I alle fald spiller det ikke nogen særlig stor rolle. En anden fordel ved G9 LED-pæreren er nemlig, at der udvikles forholdsvis lidt varme og lampens temperatur kun bliver fra 60°C til 100°C varm i den bagerste del af lampen.

Stift fatningen G9

Med sin G-fatning har G9 LED-pæreren en fatning, der er udstyret med to pins, der er placeret med en afstand på 9 mm fra hinanden. Pins der i tilfældet med G9 LED-pæreren også kaldes stifte, giver G9-pærer deres navn : ”Stiftfatningspærer”


  • 25.000 produkter
  • Gratis levering fra 800 kr.*
  • Gratis retur inden for 30 dage
+45 89 88 18 90

Mandag til fredag
09:00 - 17:00

Find den rette belysning til dit hjem

Tilmelding af nyhedsbrev

75 kr. rabatkode

*gyldig t.o.m. 31.12.2019, med en bestillingsværdi på mindst 500 kr. Kan ikke kombineres med andre rabatter.