Downlight 12 volt

Lavspænding indbygningsspot – Lav spænding, lille lampe, men meget lys

Vil man undgå belysningselementer der rager langt ind i rummet, er indbygningsspot, særligt lavspændings indbygningsspot, en attraktiv mulighed for at belyse rummet fra loftet. Med en stor del af lampehuset gemt i loftet, tilbyder lavspændings indbygningsspot på en diskret måde et effektivt og funktionelt lys. Lavspændings indbygningsspot tilbyder til og med en kombination af fokuseret belysning og upåfaldende udseende, en del af lampen er naturligvis stadig synlig, på trods af indbygningen i loftet. En pladskrævende lyskilde der dominerer rummet, er lavspændings indbygningsspot i hvert fald ikke, i modsætning til andre loftslamper der er monteret komplet på loftet.

Rund, kantet, drejelig – lavspændings indbygningsspot er mangeartet

Ofte kender man lavspændings-indbygningsspot på den runde form, gerne i hvid eller rustfrit stål. Men de findes også i mere kantede udgaver – firkantede eller sekskantede – eller som drejelig version. Kardan lavspændings indbygningsspot er særligt fleksible, da deres ophæng er fremstillet, så den kan drejes i alle retninger. Dette muliggør den højeste komfort i belysningen med lavspænding indbygningsspot.

Hvad skal man være opmærksom på med lavspænding indbygningsspot?

Da lavspændings indbygningspots skal drives af 12V beskyttende lavspænding, trængen en transformator der omdanner strømspændingen fra 230V til 12 V. Fordelen ven lavspændingen er at lyspærerene for det meste holder længere end lyspærerne i tilsvarende højspændingslamper.

Da lavspændings-indbygningsspot ofte bliver indbygget i ophængte trælofter eller indbygget i møbler, må de opfylde bestemte brandbeskyttelsekrav. Indbygningslys som lavspændings- indbygningsspot må bære brandbeskyttelses symbolet F, M eller MM. Ved monteringen af lavspændings indbygningsspot skal man desuden være opmærksom på den foreskrevne afstand til andre byggedele, f.eks. skal transformeren på grund af varmeudviklingen ikke monteres for tæt på den egentlige lampe.


  • 25.000 produkter
  • Gratis levering fra 800 kr.*
  • Gratis retur inden for 30 dage
+45 89 88 18 90

Mandag til fredag
09:00 - 17:00

Find den rette belysning til dit hjem

Tilmelding af nyhedsbrev

75 kr. rabatkode

*gyldig t.o.m. 31.12.2019, med en bestillingsværdi på mindst 500 kr. Kan ikke kombineres med andre rabatter.