Kun

Ekstra rabat: 11 % fra 899 kr. | 14 % fra 1299 kr. - på næsten alt

Op til 65% rabat på lofts- og pendellamper

Designlamper

Filtrer og sorter
Filtrer og sorter 0
Sortering Popularitet
Farve
Stilgruppe
Rum
Materiale
Pris
Anvend
Brand
Lysstrøm total (i lm)
Kapslingsgrad
Beskyttelsesklasse
Dæmpbar
LED
Fatning
Form
Made in Germany
Antal lyspærer
Smart Home system
Fjernbetjening
Inklusiv lyskilde
Fast indbygget LED
Stemmeassistent
Lysfarve (udvalg)
Med bevægelsessensor
Højde (i cm)
Anvend
Diameter (i cm)
Anvend
Længde (i cm)
Anvend
Bredde (i cm)
Anvend
Wattværdi
Anvend
1.020 produkter
Filter
5.499,00 kr.
2.722,50 kr.
6.380,59 kr.
Vejl. pris - 10%
Vejl. pris 7.090,33 kr.
Den vejledende pris er producentens vejledende udsalgspris for produktet.
5.499,00 kr.
5.499,00 kr.
3.799,00 kr.
5.099,00 kr.
3.984,37 kr.
8.299,00 kr.
3.799,00 kr.
5.499,00 kr.
5.829,84 kr.
5.499,00 kr.
8.263,41 kr.
Vejl. pris - 15%
Vejl. pris 9.722,81 kr.
Den vejledende pris er producentens vejledende udsalgspris for produktet.
3.799,00 kr.
11.062,50 kr.
3.898,12 kr.
3.499,00 kr.
6.238,80 kr.
Vejl. pris - 10%
Vejl. pris 6.932,77 kr.
Den vejledende pris er producentens vejledende udsalgspris for produktet.
3.799,00 kr.
3.984,37 kr.
1.338,49 kr.
5.795,62 kr.
2.722,50 kr.
3.799,00 kr.
12.796,87 kr.
12.796,87 kr.
5.499,00 kr.
13.593,75 kr.
6.899,00 kr.
6.380,59 kr.
Vejl. pris - 10%
Vejl. pris 7.090,33 kr.
Den vejledende pris er producentens vejledende udsalgspris for produktet.
2.722,50 kr.
3.799,00 kr.
2.828,72 kr.
Vejl. pris - 10%
Vejl. pris 3.143,38 kr.
Den vejledende pris er producentens vejledende udsalgspris for produktet.
5.499,00 kr.
3.799,00 kr.
6.664,88 kr.
Vejl. pris - 10%
Vejl. pris 7.406,25 kr.
Den vejledende pris er producentens vejledende udsalgspris for produktet.
3.799,00 kr.
4.453,12 kr.
8.371,87 kr.
5.499,00 kr.
5.499,00 kr.
3.799,00 kr.
6.234,37 kr.
2.765,62 kr.
3.799,00 kr.
11.499,00 kr.
2.722,50 kr.
Side

Designer-loftlamper:

Belysning til kendere

Hvis du målrettet leder efter en designer-loftlampe, er du en kender. Navne som Artemide, FLOS eller SLAMP siger dig noget. Måske har du allerede valgt dine yndlingsmærker og foretrækker en Ingo Maurers kreativitet frem for en Bopps funktionelle elegance. I hvert fald ved du én ting: at du vil indrette din bolig endnu mere stilfuldt med designer-loftlamper.

Hvordan ser en moderne designer-loftlampe ud?

Du forventer et usædvanligt design af en designer-loftlampe? Så finder du helt bestemt det, du søger. Design har dog altid betydet mere end bare »påfaldende«. Allerede i forrige århundrede forstod mestrene fra Bauhaus-skolen som fx professor Wilhelm Wagenfeld: enkelt, formålsbestemt design er ikke kun tidløst, men simpelthen også bare stilfuldt! „Det er ikke overdrevet at påstå, at originale designklassikere i de fleste tilfælde ledsager indehaveren i årtier“, bekræfter Carsten Hotzan, direktør for Tecnolumen.

Også rigtig mange nyskabte, moderne design-loftlamper er derfor også holdt i et enkelt design. LED-lysteknikken har bidraget til dette. For denne kompakte lysteknik muliggør eksempelvis lange, stavformede design. De passer med deres lige linjer og deres fokus på formålet helt klart til Bauhaus-tankegangen. Desuden virker stor lysstyrke fra en ikke særlig markant lyskilde bare futuristisk.

Derudover er disse design særligt efterspurgte i den moderne boligindretning:

Guldfarvede design-loftlamper skaber markante kontraster i lyse interiører. I dag er overflader i slagmetal særligt IN: Overfladen er ikke glat, men har derimod en individuel struktur (som bearbejdet med en hammer). Guldfarvede lamper vækker begejstring i alle boligens rum - men prøv at forstille dig, at du allerede i entreen bød dine gæster velkommen med sådan en lampe!

Lampestel af træ er førstevalget, når det handler om en hyggelig indretning. Man finder dem i Scandi-Style og også i moderne, enkel minimalistisk stil. Træ har noget rart, varmt og blødt over sig, og det højner følelsen af velbehag markant.

Lampeskærme af glas behøver bestemt ikke være matte og formet som en halvkugle. Moderne glas ser sådan ud: tyndt glas i høj kvalitet skjuler nogle enormt lysstærke LED´er indeni. Designet er så enkelt som overhovedet muligt og virker let, men aldrig skrøbeligt. Sådan et minimalistisk design understreger for eksempel i køkkenet en topmoderne indretning med fronter i højglanspoleret rustfrit stål, netforbundne hvidevarer og ergonomiske systemer.

Hvilken designer-loftlampe passer til hvilket rum?

Hvor vil du gøre indtryk på dine gæster og føle dig som en ægte belysningsekspert?

Stuen er som skabt til en designer-loftlampe, for her opholder du dig mest (og det gør dine gæster også). Derudover er loftlampen under alle omstændigheder også førstevalget, når det gælder den nødvendige almenbelysning. Bruger du kun få lyskilder i rummet? Så loftlampen skal være hovedlyskilden? Så vær opmærksom på, at lampen ikke kun skal være dekorativ, men også virkelig give lys. Et snørklet design, som delvist dækker lyskilderne, formindsker også lysstyrken. Ved alle gode design-loftlamper behøver du dog slet ikke frygte den slags! For som lys-designer er en af de fornemste opgaver at opfylde kundens behov for lys. „Med et mærke som Fontana Arte går mængden og typen af lys hånd i hånd med det indtryk, kunderne har af objekterne [...].Designet af kabinettet er altså lige så vigtigt, som det lys lampen skaber“, formulerer Fontana Arte-Designer Francesco Librizzi det meget træffende.

I badeværelset sættes der en meget vigtig grænse for dine design-ønsker: kravene til beskyttelse. Det vigtigste kendetegn ved valget af en designer-loftlampe til badeværelse er kapslingsklassen, der angiver beskyttelsen mod fugt og fremmedlegemer. Da badeværelset tæller med til vådrummene, er det ligefrem foreskrevet, at man anvender en lampe med en tilsvarende kapslingsklasse. I badeværelset anvendes ofte IP44-lamper. Jo nærmere man kommer brusekabinen eller badekarret, desto højere skal kapslingsklassen være. Du er meget velkommen til at lade dig rådgive af vores tekniske kundeservice. Du finder kontaktoplysningerne nedenfor.

I soveværelset kan stilfulde designer-loftlamper virkelig gøre sig gældende. For eksempel i form af en guldfarvet tekstil-loftlampe. Tekstil-loftlamper begejstrer ikke kun ved at signalisere hjemlig hygge, men også på grund af deres bløde lys. For stofskærmen virker som en diffusor, som gør lyset en tand mere behageligt. De sjove modeller som Veli fra Slamp eller slanke LED-modeller fra Escale er også populære. Det vigtige er, at alt i dette rum er optimeret til hygge. For nogen betyder det træ og stof, for andre en loftlampe i krom. Hvad er hygge for dig?

På kontoret derimod er de sjove modeller dømt ude på forhånd. Behageligt lys fra loftlamper af stof øger snarere lysten til at lukke øjnene, i stedet for holde dem vidt åbne og klar til at kæmpe sig igennem papirbunkerne. Enkle Bauhaus-lamper eller minimalistiske LED-loftlamper sikrer en stilfuld belysning i et kontor, hvor der også lægges vægt på designaspektet. I øvrigt: Mens man lever bedst i den hjemlige boligindretning med varmhvidt lys, sørger universalhvidt lys for saglig effektivitet på kontoret. Vær opmærksom på det ved købet af LED-pærer (til design-loftlamper med fatning) eller designerlamper med fast indbygget LED-lysteknik. Du finder denne oplysning i Lampegigantens Shop i produktdetaljerne i linjen »Lysfarve«.

Hvilke mærker producerer design-loftlamper?

De fleste verdensberømte designmærker producerer også fremragende loftlamper. Alligevel er der generelt færre design-loftlamper end fx designer-pendellamper eller designer-bordlamper. Hvorfor er det sådan? Det hænger sammen med, at loftlamper på grund af deres høje placering ofte er uden for synsfeltet. En pendellampe, der hænger ned i rummet, eller en bordlampe, der står på et anretterbord, bliver snarere set,  og de fleste designere vil jo gerne have, at deres kreationer bliver set!

Design-loftlamper, som designeren ønsker skal ses, er derfor også noget mere yppige. Klassiske Bauhaus-lamper derimod trækker sig diskret tilbage - det er lyset, der tæller.

Designer-loftlamper findes i alverdens udformninger:

  • Designer-loftlamper fra Slamp har kreative og sjove former.

  • Artemide sætter deres lid til den høje funktionalitet, både når det gælder loftlamper og alle andre lampekategorier.

  • Loftlamper fra FLOS begejstrer med deres strukturerede lys (fx i „Moni“) eller ved materialevalget.

  • Bopp fylder de reducerede design med førsteklasses LED-teknik.

  • Loftlamper fra Tecnolumen er Bauhaus-produkter og kombinerer funktionalitet med et design, der var lige så aktuelt for hundrede år siden, som det vil være om hundrede år.

... eller kig i vores oversigt over brands efter din foretrukne designvirksomhed.

Hvilken lysteknik anvendes i designer-loftlamper?

Mange design-loftlamper bliver ved med at udstyre deres loftlamper med konventionelle fatninger. Hvorfor skulle de ikke også det? Når alt kommer til alt, kan man jo bare skrue eller stikke en LED-pære i fatningen. Der er dog nogle fordele for designere ved straks at sadle om til en fast indbygget LED-lysteknik. For med de små LED´ers kompakthed tillader den fuldstændigt innovative, nye design.

Derudover er LED´er simpelthen også bare tidsvarende for moderne designere. For udviklingen af et godt design handler ved belysningsprodukter netop ikke kun om udformningen, men også om teknikken.

LED´er står for:

  • høj energieffektivitet: godt for miljøet og for pengepungen

  • lang levetid: vedligeholdelsesfri belysningsglæde

  • straks 100 % lysstyrke: ingen lang venten på det perfekte lys

  • Fremragende lyskvalitet: behageligt lys og særdeles god farvegengivelse

Da loftlamper står for grundbelysningen i et rum, og da man er vant til at dæmpe loftlamper i boligens rum, er design-loftlamper ofte dæmpbare. Det gælder også dem med LED-lysteknik. Husk dog at kigge efter, at der står et »Ja« i linjen »Dæmpbar« i produktdetaljerne. Hvis dæmperen ikke er inkluderet (dette ses i linjen »Lysdæmper« med et »Ikke inkluderet«), så kan du bare lige ringe til vores tekniske kundeservice og spørge efter kompatible lysdæmpere. Du finder kontaktoplysningerne lige herunder.

 Har du yderligere spørgsmål vedrørende designer-loftlamper, kendte mærkemodeller eller dæmpbarhed? Vores kundeservice vil gerne hjælpe dig. Ring til os på telefon +45 89 88 18 90 eller skriv til os via kontaktformularen.

Vis mere Vis mindre

De overstregede priser svarer til producentens vejledende udsalgspris.
Alle priser er inklusiv 25 % moms, men eksklusiv fragtomkostninger.
Lampenwelt GmbH VAT-No.: DE815559897

© 2024 Lampenwelt GmbH