Design pendel lamper

Vores anbefalinger fra denne kategori

  Superstars i boligindretningen: Designer pendellamper

  Det er ikke tilfældigt, at vi kalder dem superstars, for de hænger jo som regel midt i rummet og får derfor også en masse opmærksomhed, som en ægte star.

  Hvor gør designer pendellamper sig bedst?

  Et stensikkert valg er at placere designer pendellampen over spisebordet, men den kan også hænge rigtig godt i stuen eller i soveværelset. Hvis du har en hal, ville det også være oplagt at placere en designer pendellampe dér. Det er noget af et statement, når man træder ind ad døren.  

  Hvilke mærkeproducenter findes der?

  Der står mange forskellige designere bag de smarte pendellamper. Mange forskellige mærkevareproducenter som Kare, Artemide og FLOS arbejder sammen med udvalgte, velrenommerede designere om at udvikle eksklusive pendellamper, der lever op til de højeste krav. I vores mærkeverden kan du se de forskellige mærkevareproducenter og få overskuelige og udførlige baggrundsoplysninger om dem. 

  Hvilke materialer bliver designer pendellamper produceret i?

  Der er slet ingen grænser for designernes fantasi, når det gælder materialer. De bruger både de klassiske, kendte materialer som rustfrit stål, glas, træ og krystal, men også usædvanlige materialer som gåsefjer og læder. Så det er helt op til dig at finde ud af, hvad der passer til din smag og eksisterende boligindretning, og hvis du ikke rigtig kan beslutte dig, står vores tekniske kundeservice altid til rådighed. Du finder kontaktoplysningerne nedenfor. Det er i hvert fald en god idé at gøre sig nogle tanker, inden man køber en eksklusiv designer pendellampe, for den kommer jo til at sætte sit tydelige præg på rummet, den placeres i.

  pendellampe design
  pendellampe design

  Designer pendellamper vinder priser.

  Der findes faktisk en lang række designer pendellamper, der har vundet en eller flere design-priser. Den nok mest anerkendte italienske design-pris hedder Compasso d’Oro, og den har den italienske lampeproducent Luceplan for eksempel vundet flere gange, men priser som Red Dot Design Award og German Design Award er også anerkendelser, der virker som reklamesøjler for både producenter og designere i belysningsbranchen. Hvis det faktisk lykkes en lampe at komme ind på New Yorker Museum of Modern Art (MoMA), vil den for altid blive husket i designverdenen.

   

  Er du stadig ikke sikker på, hvilken designer pendellampe det skal være? Så må du endelig bare henvende dig med dine spørgsmål til vores tekniske kundeservice. Du kan kontakte dem telefonisk på +45 89 88 18 90 eller via kontaktformularen.

  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

  Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

  Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

  150 kr. rabatkode

  *Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 900 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.