Bordlamper LED

LED bordlamper – mobil, moderne og sparsommelig

Med en LED bordlampe bliver ethvert rum og enhver indretningsgenstand effektivt sat i scene. LED bordlamper oplyser enhver nok så lille vinkel af dit hus med et behageligt stemningsfuldt lys. Gennem deres mangfoldige størrelser og designs skaber LED bordlamper en helt speciel atmosfære i din bolig. En LED bordlampes mobilitet – der skal bare bruge en stikkontakt – bidrager i meget stor grad til de mange anvendelsesmuligheder. LED-bordlamper er at finde på skriveborde, i børneværelser, på natbordet såvel som kommoden og sidebordet.

Med LED bordlamper kommer der moderne teknik på bordet

De sparsommelige, længelevende og vedligeholdsfrie LED satte for få årtier siden gang i deres sejrstog. Mens de i begyndelsen bare var kendt for farvede advarselslamper, har de siden 1997 også kunne fås med hvidt lys. Siden da kan LED indsættes i næsten alle områder af belysning, f.eks. LED bordlamper. Hvad der gør LED så populært at anvende i lamper af alle slags er, bl.a. mulighederne for variationen af farver. De findes ikke kun i forskellige farvede udgaver, men også farvetemperaturen kan ændres. Således kan man alt efter placeringen af LED bordlampen bestemme om man foretrækker meget lyst men koldt lys, eller om det er bedre med varmere og dermed mere hyggeligt lys.

Med deres overvejende moderne og minimalistiske design overbeviser LED bordlamper i alle forhold, og spreder lys til at arbejde eller læsning. LED bordlampen er i ethvert værelse den perfekte fuldendelse af din helt personlige boligstil. Overbevis dig selv ved at gennemse vores online shop for de mange tilbudte LED bordlamper


  • 25.000 produkter
  • Gratis levering fra 800 kr.*
  • Gratis retur inden for 30 dage
+45 89 88 18 90

Mandag til fredag
09:00 - 17:00

Find den rette belysning til dit hjem

Tilmelding af nyhedsbrev

75 kr. rabatkode

*gyldig t.o.m. 31.12.2019, med en bestillingsværdi på mindst 500 kr. Kan ikke kombineres med andre rabatter.