Bordlamper landlig / rustik

Vores anbefalinger fra denne kategori

  Bordlamper med rustik, landlig charme - også et lysende blikfang til lejligheden i byen

  Der er så hyggeligt i et hus på landet med knirkende gulvbrædder og rustikke møbler. Dér finder vi alt fra dragkister og massive egetræsborde til mahogniskabe fyldt med fint porcelæn og gamle glas, og overalt står der masser af loppefund og arvestykker af keramik, metal og satineret glas. Det giver en helt særlig atmosfære, men den behøver ikke kun være langt ude på landet - en smart bolig i byen kan også nyde godt af lidt charmerende country style.

  bordlampe landlig rustik stil

  Hvad er det specielle ved bordlamper i landlig stil?

  Keramikskærme, stofskærme, glasskærme. Satineret, i creme- og alabast-farvetoner. Det er karakteristisk for bordlamper i det hyggelige cottage-look, som vi kender det fra Barnaby - kombineret med stel af metal, gerne i smedejern (eller noget der ligner), for det virker både elegant og rustikt, eller med en fod af keramik eller træ. Kombinationsmulighederne er nærmest uendelige.

  bordlampe landlig rustik stil
  bordlampe landlig rustik stil

  Hvor er det bedst at stille bordlamper i landlig stil?

  Her er der slet ingen begrænsninger. Disse bordlamper egner sig godt i stort set alle boligens rum. De kan anvendes som natlamper, stå på en kommode i entreen, eller alle andre steder, hvor der er et hjørne, der bare venter på en hjemlig, hyggelig områdebelysning. Har du et par spørgsmål, du gerne vil have besvaret? Så grib telefonen og få svar. Du kan få fat i vores tekniske kundeservice via kontaktoplysningerne nedenfor. 

  Hvilke farver dominerer den landlig-rustikke stil?

  De bærende farver inden for cottage-style er hvid, beige, opal og creme, og kombineret med træ- og metalfarver i brun, bronze og rust skaber de attraktive varme farvekonstellationer, der passer perfekt til landhus-stilen. Under filteret „Farve“ kan du kigge efter dine yndlingsfarver og sætte et flueben ved, og - vupti - får du et søgeresultat frem, der passer perfekt til din smag. 

  Hvilke materialer finder man i den landligt-rustikke stil?

  Træ er helt sikkert den mest fremherskende, men metal, keramik, stof og glas spiller også en vigtig rolle, og du finder også sten og papir i denne kategori, selv om de ikke dukker op så tit, som de andre. Hvis du vil have det totale overblik over alle materialerne inden for country-style, skal du aktivere filteret „Materiale“ i shoppen og så bare hakke det af, du bedst kan lide. 

  bordlampe landlig rustik stil
  bordlampe landlig rustik stil
  bordlampe landlig rustik stil

  Bruger man også LED i landligt-rustikke bordlamper?

  I dag kan man slet ikke sige belysning uden også at sige LED, og hvis du følger den grundregel, går du heller aldrig glip af alle de mange fordele, der er ved den moderne LED-teknik:

  • Sammenlignet med traditionelle glødepærer sparer du 90 % energi
  • Sammenlignet med halogenpærer sparer du 60 % energi
  • Så skåner du både pengepungen og miljøet 
  • Du kan også glæde dig til en 50 gange længere levetid i forhold til den traditionelle glødepære
  • Du kan regne med en levetid op til 50.000 timer
  • På den måde nyder du godt af nærmest vedligeholdelsesfri teknik 
  • Du er samtidig miljøbevidst, for LED´er er uden kviksølv
  • Du vælger en særdeles holdbar lyskilde
  • Du kan glæde dig over 100 procent lysstyrke, så snart du tænder lyset
  • Du kan nyde godt af meget kompakte former og smart design

  Hvilken størrelse/højde skal bordlampen have?

  Det kommer - som altid - an på flere ting. Skal lampen dominere eller hellere være diskret? Har du masser af plads eller kun et lille bitte hjørne til lampen? Når du først har tænkt over de ting, finder du din favorit inden for bordlamperne - eller natlamperne - i vores shop, og så kigger du i produktdetaljerne efter målene og finder ud af, om der er plads til bordlampen eller ej.

   

  Har du stadig spørgsmål til emnet bordlamper og måske også til landlig, rustik stil? Vores tekniske kundeservice glæder sig til at høre fra dig. Bare ring på telefon +45 89 88 18 90eller skriv via kontaktformularen - vi lover, at du får et hurtigt svar.

  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

  Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

  Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

  10 % rabatkode

  *Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 1 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.