Bordlamper landlig/rustik

Rustikke bordlamper eller bordlamper i landlig stil: pladsbesparende allroundere

Bordlamper findes i alle stilarter og udføringer. Rustikke bordlamper og bordlamper i landlig stil er bare to af disse stilarter. Bordlamper, uanset om de er rustikke eller i landlig stil, er små allroundere, der kan berige ethvert værelse og gøre det hjemligt. Også når man ikke har meget plads til rådighed, er der altid plads til en bordlampe, der tilbyder muligheden for at sætte personligt præg på rummet. Rustikke bordlamper og bordlamper i landligstil kan komme til indsats på natborde, sideborde og skriveborde.

Bordlamper i landligstil

En bordlampe i landlig stil er en stilfuld og uundværlig tilføjelse til ethvert hjem der er indrettet i landlig stil. I vores onlineshop tilbyder vi et stort udvalg af kunstfærdigt designet bordlamper i antik-guld eller rustikke varianter af rattan. Med kunstfærdige metaludskæringer i antik-guld er disse stilfulde bordlamper også i slukket tilstand et indtryksfuldt blikfang. Bordlamper i landlig stil og rustikke bordlamper sørger for en varm behagelig atmosfære, og oplyser ethvert rum med hjemligt lys.

Hjemligheden som bordlamper i landlig stil udstråler, stammer fra det faktum at den landlige stil har udviklet sig ud fra indretningen hos befolkningen på landet. De havde ikke mange penge, eller tilbehør, alligevel gav enkeltheden af deres rum en hvis behagelighed, der til i dag indeholdes i indretningsgenstandene der bruges i den landlige stil. Uanset om det er italiensk, skandinavisk eller alpint landlig stil, rustikke bordlamper og bordlamper i landlig stil er den perfekte fuldendelse af de forskellige former for landlig stil. Som alt tilbehør i landlig stil giver bordlamperne alle rum en personlig og individuel karakter.


  • 25.000 produkter
  • Gratis levering fra 800 kr.*
  • Gratis retur inden for 30 dage
+45 89 88 18 90

Mandag til fredag
09:00 - 17:00

Find den rette belysning til dit hjem

Tilmelding af nyhedsbrev

75 kr. rabatkode

*gyldig t.o.m. 31.12.2019, med en bestillingsværdi på mindst 500 kr. Kan ikke kombineres med andre rabatter.