Billedbelysning

Vores anbefalinger fra denne kategori

  Fokus på de bedste minder - billedlamper gør det muligt

  Dagen sammen med familien ved stranden, safarien i Afrika og den første giraf, du nogen sinde har set uden for en indhegning. Dit barns første skoledag eller dit eget bryllup. Det er alle de øjeblikke, man gerne vil fastholde for altid. Et fotografi bringer os tættere på den drøm. Iscenesættelsen af så følelsesladede øjebliksbilleder på væggen kan understreges blidt af billedlamper med det rigtige lys. De sætter stemningsfuldt fokus på det lykkelige øjeblik, og giver dermed din bolig et helt personligt touch.

  billedbelysning

  Hvordan placerer man billedlamper?

  I princippet ligesom helt almindelige loft- eller væglamper. Første skridt skal altid være: Slå sikringen fra - for en sikkerheds skyld! Efter du har løsnet skruerne på samlemuffen, forbinder du ledningerne. Derefter monterer du billedlampen med de passende skruer på væggen og slår sikringen til igen. Det er dog det sikreste, hvis du tager en elektriker med på råd. Vores kundeservice kan naturligvis også svare på dine spørgsmål til installationen. Du finder kontaktoplysningerne nedenfor.

  Tip: Billedlampen bør placeres centreret med nogle centimeters afstand over maleriet eller billedet. Kun på den måde kan den iscenesætte din udsmykning perfekt. Til store billeder kan det være nødvendigt at montere flere billedlamper. Derudover skal du være opmærksom på: Hvis der er glas over billedet, skal det være refleksfrit, så der ikke opstår uønskede refleksioner, når du tænder billedlampen.

  billedbelysning
  billedbelysning

  Hvilken lysteknik bliver brugt?

  Billedlamper fungerer i de allerfleste tilfælde med LED, da LED har mange fordele. En af fordelene kommer især til udtryk, når det gælder LED-billedlamper: Den moderne lysteknik muliggør et kompakt design. På den måde kan lamperne holdes slanke, så de træder i baggrunden og overlader scenen til den genstand, det hele handler om.

  Oversigt over fordelene ved LED-lyskilder:

  • De forbruger 80-90 % mindre energi end den traditionelle glødepære
  • De har en 50 gange længere levetid end den traditionelle glødepære
  • De er meget holdbare - ingen glødetråd, der kan brænde over
  • Når de tændes, giver de straks 100 % lys
  • De holder i op til 50.000 timer

  I hvilke materialer fås billedlamper?

  Vil du gerne kunne afstemme din billedlampe efter det maleri, den skal belyse? Det giver selvfølgelig god mening. Alt efter fotoet eller kunstværkets stilretning vil et bestemt materiale være det rigtige. Hvad der alt sammen findes, ser du under filteret „Materiale“. Her skal du bare se dig om og lade dig inspirere. Alt fra messing og aluminium over i bambus og glas til rustfrit stål og plast er repræsenteret her. Hvis du har spørgsmål til materialerne, henvender du dig bare til vores tekniske kundeservice. Du finder kontaktoplysningerne nedenfor.

  billedbelysning

  I hvilke farver fås billedlamper?

  Også når det gælder billedlampens farve, kan det betale sig at afstemme den med motivet. Matchende farver eller stærk kontrast - alt er muligt. Alle mulighederne finder du via filteret „Farve“ i shoppen. Her kan du vælge mellem sort, hvid og grå eller krom, bronze og træ, for blot at nævne nogle af de mange muligheder. 

  Hvilke stilretninger kan man få billedlamper i?

  De træder selv i baggrunden, men kun for at lade billedet få alt rampelyset. Derfor er billedlamper oftest enkle i designet. Så du skal ikke forvente opsigtsvækkende elementer. Der findes god forskellige stilretninger. Under filteret „Stilretning“ kan du vælge mellem antik, design, hotel/beværtning og moderne

  billedbelysning

  Hvilke særlige funktioner fås billedlamper med?

  Skal den kunne mere end blot belyse et billede? Selv om navnet ikke lover andet, så findes der modeller, der kan mere end det: 

  • Dæmpbare lamper

   Du skal bare kigge i produktdetaljerne og se, om der er angivet en dæmperfunktion. Så er der intet i vejen for en hyggelig stemningsbelysning.

  • Ledningsfri-funktion

   Det er ret sjældent, men de findes: Billedlamper med batteri. I produktbeskrivelsen kan du læse mere om det.

  Hvad skal din billedlampe ellers kunne? Det er vigtigt, at du overvejer, hvilke funktioner, du ønsker. Du finder information i produktbeskrivelsen og i produktdetaljerne.

  Har du yderligere spørgsmål til emnet billedlamper? Så ring bare til vores tekniske kundeservice på +45 89 88 18 90 eller kontakt dem via kontaktformularen.

  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

  Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

  Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

  10 % rabatkode

  *Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 1 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.