Væglampe med sensor

Vores anbefalinger fra denne kategori

  Udendørs væglamper med bevægelsessensor: Hele husets visitkort

  Det første indtryk tæller. Derfor skal dit hus også stå i det bedste lys om aftenen, når gæsterne kommer på besøg. Udendørs væglamper med bevægelsessensor gør det muligt. Det er perfekt, hvis bevægelsessensoren allerede er integreret i lampen. Fordelene er overbevisende på alle punkter:

  • Mere komfort til dem, der bor i huset - aldrig mere fumle for at finde kontakten.
  • Mere sikkerhed, fordi havegange, trapper osv. rundt omkring huset bliver mere synlige.
  • Mere sikkerhed på grund af den præventive virkning - indbrudstyve kan ikke lide lys, og slet ikke pludseligt lys.
  • Strømregningen bliver mindre - for lyset bliver kun tændt, når der er brug for det.
  • Miljøet skånes - unødvendigt lys er passé.
  Stock - LED-udendørsvæglampe med sensor

  Hvordan tilsluttes udendørs væglamper med bevægelsessensorer?

  Udendørs væglamper med integreret bevægelsessensor er superpraktiske. For bevægelsessensoren er der allerede og skal ikke monteres ekstra bagefter. Når lampen først er anbragt på husmuren, mangler der kun en ting; at indstille den ønskede rækkevidde for bevægelsessensoren og belysningstiden. Takket være den praktiske monteringsvejledning er det slet ikke noget problem. Vores tekniske kundeservice hjælper dig gerne, hvis der skulle dukke yderligere spørgsmål op.

  Hvilke fordele er der ved et skumringsrelæ?

  Der er i hvert fald ingen grund til, at din lampe skal konkurrere med solen. Skumringssensoren er der, så lampen kun tændes af bevægelsessensoren, når der ikke er dagslys nok. Den registrerer, hvor mørkt det er og frigiver kun lyset, når der er brug for det. Med andre ord: Lyset tænder kun, når der går nogen forbi, og det er mørkt. Når solen skinner, sker der ganske enkelt ingenting. Men pas på: Hvis der for eksempel er en gadelygte i nærheden, kan det være, at skumringssensoren bliver narret.

  Udendørsvæglampen L825 LED iHF m sensor, antracit

  Kan man også indstille permanent lys?

  Der er selvfølgelig situationer, hvor det er praktisk eller hyggeligt, at lyset er tændt i længere tid rundt om huset. Så kan det godt være irriterende, hvis lyset hele tiden går ud. Derfor er det praktisk, hvis din udendørs væglampe kan skifte mellem permanent og bevægelsessensor-tilstand. Bare vær opmærksom på, om det er en mulighed, når du køber. Denne funktion står i produktbeskrivelsen i shoppen.

  Giver det også mening at have et kamera?

  Netop i indgangsområdet kan det være en god idé at have en udendørs lampe med både bevægelsessensor og kamera. For så kan du se, hvem der står foran din hoveddør via en app på din smartphone. Den lille sensation bliver helt perfekt med en støjdæmpende mikrofon og et samtaleanlæg indbygget i lampen.

  Hvilken registreringsvinkel er optimal?

  For at besvare det spørgsmål, skal du først gøre dig klart: Hvor vil du anbringe din udendørs væglampe med bevægelsessensor? Ved hoveddøren er 90° fuldt ud tilstrækkeligt. Du kan dog også sikre to af dit hjems mure med en lampe: Til det skal du vælge en registreringsvinkel på 240°, og placere lampen på hushjørnet. Til en husmur er 180° optimalt. Hvis du endnu ikke har besluttet, hvor lampen skal sidde, kan du bare tage en stor registreringsvinkel og senere manuelt tilpasse den med en blænde. 

  Tip: Lad os antage, at du først og fremmest vil afskrække indbrudstyve med det uventede lys. Så skal du sikre dig, at området lige under også er dækket. Det gør du med en såkaldt krybesikring. Den forhindrer nemlig, at man kan gå uden om dækningsområdet. Det muliggøres med en speciel linse eller med en ekstra sensor.

  LED udendørs-væglampe Elara Cam -integreret kamera

  Hvilke lyskilder egner sig bedst?

  Der er kun et svar, når det gælder udendørs væglamper med bevægelsessensor: LED. For LED´er giver straks 100 procent lys, når der kommer nogen forbi. En sparepære, der ikke giver fuld lysstyrke med det samme, egner sig ikke til det. Derudover gør spare- og miljøfaktoren sig også gældende: For hvis du allerede skåner pengepung og miljø takket være bevægelsessensoren, kan effekten forstærkes helt enormt med den mest moderne LED-teknik.

  Findes der også modeller med solceller?

  Vil du ikke kun spare strøm, men faktisk helt undvære den? Så er solceller det helt rigtige for dig. De fås også til væglamper med bevægelsessensor. Tip: Sæt den op på et sted med meget sol for at sikre fuld funktionsevne. Især hvis sikkerhedsaspektet er meget vigtigt for dig, skal du sikre dig, at din lampe ikke mangler solstråler. Hvis du vil være fuldstændig på den sikre side så anvend et hybridsystem som Sun'Connec, da de kombinerer strøm fra solceller og elnet.

  Hvilke fordele er der ved rustfrit stål?

  Skal din lampe være robust og se fantastisk ud? Så skal du satse på rustfrit stål som materiale. For så er du sikker på mange fordele:

  • Rustfrit stål er et optisk highlight.
  • Rustfrit stål er let at rengøre og danner ikke rust.
  • Rustfrit stål er også virkelig stabilt og temperaturbestandigt.
  Kiwa - LED væglampe til hybridsystem Sun'Connec

  Har du stadig nogle ubesvarede spørgsmål? Det er slet ikke noget problem, for vi vil også gerne hjælpe dig personligt. Bare ring til vores tekniske kundeservice og få flere oplysninger om væglamper og bevægelsessensorer på eller ganske enkelt via kontaktformularen.

  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

  Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

  Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

  150 kr. rabatkode

  *Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 900 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.