Udendørs LED-spot

Udendørs LED-spots - universal anvendelse, fantastiske effekter

Om aftenen, når solen er gået ned, er det nødvendigt med et supplement til den indendørs belysning. Her er de udendørs LED-spots en fornuftig investering til f.eks. indgangen til huset. LED-spots er miljøvenlige og har en forholdsvis lang levetid, og sikrer et lavt energiforbrug. Der kan faktisk spares helt op til 90% i energiforbruget, ved at bruge LED-spots fremfor andre udendørs lamper. Denne store besparelse er på grund af at lysdioderne i LED-spots udnytter energien langt mere økonomisk, og er langt mere effektive i forhold til andre lyskilder, såsom glødepærer. LEDs i LED udendørsspot omsætter størstedelen af sin brugte energi til lys.

Udendørs LED-spots: funktionel anvendelse

Udendørs LED-spots er både egnet til belysning af jordnære omgivelser, og til montering på vægge. Med hensyn til belysning i sikkerhedsmæssigt henseende, er udendørs LED-spot særligt velegnet til belysning af trapper og stier. Herudover er LED-spots også velegnet til belysning af høje bygningsfacader. Især udendørs LED-spots som kan roteres, er særligt funktionelle.

Dekorative aspekter af udendørs LED-spots

Udendørs LED-spots kan med fordel bruges i dekorative henseender, da LED-spot kan tilføre haven storartede lyseffekter. For eksempel kan de udendørs LED-spots bruges til fremhævelse af skulpturer og springvand. Men også til belysning af buske eller andre beplantede områder. Der findes også udendørs LED-modeller, som er soldrevne. Disse modeller regulerer automatisk lysstyrken efter den naturlige belysning fra solen, eller andre lyskilder.


  • 25.000 produkter
  • Gratis levering fra 800 kr.*
  • Gratis retur inden for 30 dage
+45 89 88 18 90

Mandag til fredag
09:00 - 17:00

Find den rette belysning til dit hjem

Tilmelding af nyhedsbrev

75 kr. rabatkode

*gyldig t.o.m. 31.12.2019, med en bestillingsværdi på mindst 500 kr. Kan ikke kombineres med andre rabatter.