Tekstilbordlamper

Bordlamper med skærm – en optisk nydelse på mange niveauer

Nogle hylder og bestemte område af boligen har brug for en ekstra lyskilde. Bordlampen er et ualmindeligt elsket produkt til dette. Idet denne lampe aldrig vil kunne stå for almenbelysningen og dermed er fri fra kravene til den type lampeprodukter, er bordlampen et objekt for designere. Skærm, stander og fod lader sig således realisere, som kun fantasien fra de mange designere sætter grænser, for hvad de har skabt. Bordlampen med skærm er dermed en del af en særlig produktkategori, der ikke bare belyser rummet, men også beriger det optisk.

Tekstilbordlamper: en belysningsklassiker blandt lampeprodukter

En bordlampe med skærm er en af de klassiske former for belysning, som gennem mange år har gjort det hyggeligt i indretningen af stue og soveværelser, på natborde, sideborde, kommoder eller andre flader hvor man kan stille dem fra sig. Produktet overbeviser med en ufejlbarlig områdebelysning, hvortil materialet af skærmen samtidig lader lyset komme igennem og muliggør blændfrihed. På denne måde, bliver et område – eksempelvis et læsehjørne – gennem en sådan bordlampe med skærm, udstyret med et behagelig, ikke påtrængende, men hyggeligt, komfortabelt lys. Dette produkt har med sin hjemlige charme til fuldførelse af et moderne som også klassiske stuer.

Ikke kun en nydelse i hvid: bordlampen med skærm

En hvid stofskærm virker majestætisk og passende til enhver hyggelig indretning – det gælder også for bordlampen med en skærm af stof. Dog kan stof være andet end en ren hvid skærm. Den kan være farverig og endda moderne designet eller i beige farvetoner der understreger en særlig hjemlig atmosfære. En anden vigtig ting er kombinationen af skærm og stel. Dermed kan man først rigtigt designe de individuelle produkter. Standeren og foden til skærmen kan ved siden af et simpelt chrom look, også være som en hvid keramikkrop, for at skabe et særligt vidunderligt stilelement, eller integrere det i naturligt udseende træ. For alle diverse overflader tilbydes et rigt repertoire af muligheder.


  • 25.000 produkter
  • Gratis levering fra 800 kr.*
  • Gratis retur inden for 60 dage
+45 89 88 18 90

Mandag til fredag
09:00 - 17:00

Find den rette belysning til dit hjem

Tilmelding af nyhedsbrev

75 kr. rabatkode

*gyldig t.o.m. 31.03.2021, med en bestillingsværdi på mindst 500 kr. Kan ikke kombineres med andre rabatter.