Tekstilbordlamper

Vores anbefalinger fra denne kategori

  Bordlamper med skærm

  Alsidig supplerende belysning til alle rum

  Hvilken bordlampe med skærm er den rigtige for mig?

  Sortimentet af bordlamper med skærm omfatter alle stilretninger, fra de elegante over de moderne til de sjove og legende.

  • Klassisk og smart med plissé-skærm og en gylden kant
  • Asiatisk touch med en fod, der ligner sten
  • Rustik og hyggelig med elementer i træ
  • Moderne hele vejen igennem med slankt kromstel
  • Helt anderledes med dansende køer som bordlampens fod
  • Til designelskere med stofskærm i flere lag

  Det er kun nogle få eksempler på en af de mest alsidige lampekategorier. Udforsk vores sortiment og find dine egne favoritter til sidebordet i stuen, natbordet i soveværelset eller kommoden i entreen.

  Bordlampe med skaerm
  Bordlampe med skaerm
  Bordlampe med skaerm
  Bordlampe med skaerm
  Bordlampe med skaerm

  Hvor mange lumen skal min bordlampe have?

  Hvis bordlampen med skærm skal bruges til at oplyse et område, altså for eksempel kunne bruges som læselampe, anbefaler vi mindst 400 lumen. Hvis lampen derimod mere skal bruges til dekoration og hygge, er lysstyrken ikke så afgørende. Farven og teksturen på tekstilskærmen kan desuden også spille en rolle for lysstyrken og lysfarven naturligvis, så denne bør også tages med i betragtning.

  Bordlampe med skaerm
  Bordlampe med skaerm

  Findes der også dæmpbare bordlamper med skærm?

  Selv om en stofskærm allerede gør lyset behageligt blødt, har mange tekstilbordlamper derudover også en integreret dæmper, så lysstyrken kan indstilles efter eget ønske. Om lampen for eksempel har en trækafbryder eller en touchdæmper, afhænger af produktet. Ligeså kan mange lamper udstyres med en dæmpbar pære og derved opnå denne funktion. Spørg gerne vores kundeservice hvis du er i tvivl om netop den lampe du har kig på er dæmpbar eller kan gøres det. 

  Vil du vide mere om bordlamper med skærm eller et andet emne, der har med lys og belysning at gøre? Så hjælper vores tekniske kundeservice dig gerne videre – telefonisk på +45 89 88 18 90 eller via kontaktformularen.

  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

  Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

  Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

  150 kr. rabatkode

  *Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 900 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.