Solar dekorationslamper

Vores anbefalinger fra denne kategori

  Dekorative solcellelamper

  Sol og lys i skøn forening

  Dekorative solcellelamper fås i alle former og størrelser, fra kuglelamper og kuber til jordspyd, lyskæder og lanterner.

  De findes også med mulighed for farveskift, så du kan skabe en farveeksplosion, der nok skal lyse din have, terrasse eller havegang op.

  dekorative solcellelamper

  Hvilke dekorative solcellelamper er populære til haven?

  Kuglelamper og kuber er vores mest populære variant til belysning af blomsterbede, græsplæner og terrasser, især dem med moderne farveskiftfunktioner.

  Farveskiftende solcellelamper lyser op i dine yndlingsfarver og løfter havebelysningen til et nyt og særdeles imponerende niveau.

  Jordspyd, lyskæder og lanterner er også populære valg, når det handler om at oplyse områderne udenfor på en personlig måde.

  Hvordan virker solcellelamper?

  Solenergi konverteres til elektrisk energi via et solcellepanel, som oplader batteriet i løbet af dagen.

  Når mørket falder på, eller på et fast tidspunkt, du har valgt, skifter solcellelamperne fra lagringstilstand til lystilstand og giver dig lys hele natten lang.

  Bemærk: Da mere sollys betyder mere energi, skal solcellepanelet vende mod syd, holdes frit for støv og skidt og ikke være gemt bag planter, blade, træer eller bygninger og lignende.

  dekorative solcellelamper
  dekorative solcellelamper

  Hvor længe skal dekorative solcellelamper lade op?

  På en klar dag bør solens lys være nok til at lade solcellebatteriet helt op.

  I skyet vejr og i de mørkere måneder af året, kan det godt være, at batterierne ikke bliver ladet helt op. Og i frostvejr og andet hårdt vejr bør solcellelamperne tages ind, da kun få solcelledrevne produkter er konstrueret til at kunne klare voldsomt vejr.

  Bemærk: Den dag, du køber en dekorativ solcellelampe, er du nødt til at lade den op i 2 til 10 dage, før batteriet er ladet maksimalt op.

  Hvor længe lyser solcellelamper?

  Det afhænger i høj grad af det indbyggede batteri og mængden af absorberet solenergi. Af denne grund kan de lyse i alt fra 5 til 20 timer.

  Som hovedregel kan du dog regne med, at dekorative solcellelamper lyser i 8-10 timer

  Vil du gerne vide mere om vores dekorative solcellelamper? Eller noget andet, der har med solcellelamper at gøre? Så sidder vores tekniske kundeservice klar til at svare på alle dine spørgsmål. Ring på +45 89 88 18 90 eller kontakt os på e-mail.

  dekorative solcellelamper
  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

  Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

  Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

  10 % rabatkode

  *Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 1 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.