Sokkellamper LED

LED-sokkellamper er holdbare og effektive uden særlig vedligeholdelse

Haven er frontfigur for langt de fleste ejendomme, og er ofte af stor betydning for husejere. Derfor er den for mange vigtig at vedligeholde, og fremsætte haven i godt lys, - også efter mørkets frembrud. Vi har i Lampegiganten udviklet flere koncepter, med det formål at matche kundernes behov for både indendørs og udendørs belysning. Et af disse koncepter tager udgangspunkt i LED-sokkellampen.

Lyspunkter i haven med LED-sokkellamper

Rigtigt placerede LED-sokkellamper er ikke bare dekorative, men bidrager også til sikkerheden. Lyset gør opmærksom på trin og trapper ved mørkets frembrud, og minimerer derfor risikoen for fald. Derudover kan der sættes fantastiske fokuspunkter – til bede eller til belysning af enkelte planter.

Betoning af lys i haven med LED-sokkellamper

LED-sokkellampen er særligt egnet til at belyse områder, med forskellige betoninger. Modeller med tilhørende fjernbetjening, gør det let at skifte mellem forskellige funktioner, som f. eks. farveskift og lysstyrke. Med fjernbetjening kan vælge mellem flere farver og nuancer, og derved understøtte stemningen vha. belysningen. Hvis man vælger den transportable LED-sokkellampe, frem for den fastinstalleret model, kan man med fordelt om rokerer, alt efter behov. Hvis man derimod vælger de fastinstalleret LED-sokkellamper, er disse som oftest monteret på sten – eller betonoverflader, så som trapper, ramper osv. LED-sokkellampen gør en tydelig forskel , og er klart repræsentativ også pga. fleksibiliteten og den relativt lange holdbarhed af lysdioderne. Udover lysdiodernes lange holdbarhed, er de også robuste og effektive i forhold til energiforbrug.

LED-sokkellamper er som udendørs lampe udsat for forskellige vejrforhold, såsom varme, frost og fugt. Derfor bør den, som andre udendørslamper, være tilstrækkelig beskyttet. IP44 er af rimelig beskyttelsesgrad, og beskytter mod indtrængen af fremmedlegemer større end 1 mm. Forkortelsen IP står for ”ingress Protection”, altså beskyttelse mod indtrængen.


  • 25.000 produkter
  • Gratis levering fra 800 kr.*
  • Gratis retur inden for 30 dage
+45 89 88 18 90

Mandag til fredag
09:00 - 17:00

Find den rette belysning til dit hjem

Tilmelding af nyhedsbrev

75 kr. rabatkode

*gyldig t.o.m. 31.12.2019, med en bestillingsværdi på mindst 500 kr. Kan ikke kombineres med andre rabatter.