Smart Home termostat

Vores anbefalinger fra denne kategori

  Smart termostat

  Hvordan fungerer smarte termostater?

  Smarte termostater, også nogle gange omtalt som Smart Home termostater, kommunikerer trådløst med systemets tilhørende trådløse bridge og er dermed integreret i hjemmets wi-fi. Det smarte varmesystem kan så tilgås via en app, uanset placering. Mange systemer tilbyder også stemmestyring med Apples Siri, Amazon Echo eller Google Assistant.

  Eve Thermo Smarte radiatortermostater

  Smarte radiatortermostater regulerer temperaturen automatisk. Det er også muligt at registrere beboernes placering, så automatiseringen passer hertil.

  Eve Thermo Smarte radiatortermostater

  Indsamlede data gør det muligt at bruge og programmere varmesystemet effektivt og præcist. Dette sparer omkostninger og gør systemet mere miljøvenligt.

  Eve Thermo Smarte radiatortermostater

  Manuel styring direkte på den smarte radiatortermostat er naturligvis også mulig, ofte ved hjælp af trykknapper eller et klassisk, mekanisk drejehjul.

  Hvordan kan jeg opgradere min opvarmning til Smart Home?

  Smarte radiatortermostater erstatter den konventionelle radiatortermostat og monteres på radiatoren som en normal termostat. Et smart alternativ til varmesystemets rumtermostater eller til gulvvarme fås også.

  I vores rådgivningssektion forklarer vi, hvordan du nemt opgraderer til smart varme.

  Rademacher DuoFern radiatortermostater
  Smarte radiatortermostater leveres ofte med adaptere, så de er kompatible med de fleste almindelige ventiler. Til installationen findes detaljerede instruktioner i vejledningen.
  Rademacher DuoFern radiatortermostater

  Det er muligt at lære fordelene ved intelligent varmestyring at kende overalt - også i lejelejligheder. Ved fraflytning tages termostaterne således blot af og med videre.

  Smarte termostater

  Varmesystemet bliver intelligent med den smarte termostat. Den erstatter gulvvarmens normale vægtermostater. Fås i to varianter: Trådløs og med ledning.

  Hvilke producenter tilbyder smart varmestyring?

  Mange producenter tilbyder smarte termostater. Hvilken du vælger, afgøres af, om du allerede har et smart system og ønsker at udvide det med smart varmestyring.

  Hvis du endnu ikke har et Smart Home system, kan du vælge den smarte termostat ud fra, hvilke andre funktioner du også vil bruge, såsom smart indbrudssikring eller persiennestyring.

  Radiatortermostater

  Udbydere af smarte systemer hos Lampegiganten:

  • Homematic IP – omfattende Smart Home system med over 100 løsninger
  • Eve – stort Smart Home sortiment udelukkende til Apple HomeKit
  • Rademacher - intelligent styring af både lys og andre enheder i hjemmet
  • Schellenberg – hjemmeautomatisering og -sikkerhed

  Har du yderligere spørgsmål om smarte termostater eller smart varmestyring? Eller om lamper og belysning generelt? Så sidder vores tekniske kundeservice klar til at hjælpe dig: til kontaktformularen.

  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

  Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

  Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

  150 kr. rabatkode

  *Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 900 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.