Lygtepæle

Dekorative lygtepæle og lampemaster

Udebelysning er vigtig året rundt, ikke mindst i den mørke årstid. Så hvorfor ikke gøre lidt ekstra ud af det med en elegant lygtepæl eller med lampemaster? Det er er dekorativt og funktionelt ude i haven, ved indgangspartiet og langs med gangstierne, og det giver dine gæster en tryg og stilfuld velkomst.

Udendørsbelysning kan være så meget mere end traditionelle væglamper monteret ved indgangspartiet eller på garagen. Lygtepæle, lampemaster, springvandsbelysning, sokkellamper eller en flot 5-armet kandelaber er blot eksempler på flere typer belysning, der gør det tryggere at færdes udenfor og giver udearealerne den opmærksomhed og det design, de fortjener.

Klassisk eller moderne?

En lygtepæl er det perfekte valg, når du vil skabe en hyggelig atmosfære uden for dit hjem og samtidig gøre det trygt og indbydende for dine gæster. Fælles for vores lygtepæle og lampemaster er, at de afgiver en dæmpet og varm belysning, som ikke blænder og ikke er til gene for naboerne. Du har også stor valgfrihed, når det gælder design, materialer, farver og størrelser. Fra den klassiske lygtepæl med gammeldags præg til den moderne lygtepæl med én eller flere lyskilder.

Det er også op til dig, hvor du vil placere lamperne. Tag til en start en rundtur på din grund for at rekognoscere: Hvor er der størst behov for lys? Er det rundt om i haven, ved indkørslen, langs med gangstier eller helt andre steder? Vælg en lygtepæl, lampemast eller kandelaber, som passer til formålet og din stil. Og vær opmærksom på lysstyrke og teknologi.

Smarte teknologier

Praktisk lys udendørs med en lygtepæl

LED-belysning er blevet mere og mere populær de senere år, og den tendens er også slået igennem for udebelysningen. Lygtepæle, lampemaster og udendørs kandelabre lyser typisk i mange timer ad gangen, og så lønner det sig at investere i LED-teknologi. En LED-pære er energibesparende, vejrbestandig og afgiver et blødt, behageligt lys døgnet rundt. Hos os kan du også vælge lygtepæle med solcelleteknologi, så du helt undgår at bruge strøm og bøvle med besværlige kabler. Disse fleksible og omkostningseffektive lamper bliver opladet af solenergien og har en indbygget sensor, som registrerer lysniveauet og automatisk slår til, når mørket sænker sig.

Vær opmærksom på den rigtige IP-klassificering

Lad os tale om vejret et øjeblik. For i Danmark skifter det konstant – fra gråvejr i sort/hvid til høj solskin, skiftende temperaturer, piskende regn, slud, sne og voldsom vind. Derfor siger det sig selv, at udendørs lamper skal kunne tåle en del. Indkapslingsgraden – IP-klassificeringen – fortæller, hvor godt lygtepæle og lampemaster tåler kontakt med regn, støv og snavs, og værdien fremgår af produktteksterne på vores hjemmeside. Hvis en lygtepæl for eksempel har en indkapslingsgrad på IP65, så fortæller første ciffer (her 6) noget om tætheden over for faste partikler, mens andet ciffer (her 5) viser tætheden over for vand. Jo højere tal mellem 0 og 10, desto mere kan lampen tåle. IP65-lampen er således støvtæt og tåler kraftige vandsprøjt fra alle retninger. Som hovedregel kan du trygt bruge lamper med IP44 og højere.

Læs mere på vores hjemmeside, når du har besluttet dig for udebelysning. Her finder du et bredt udvalg af lygtepæle, lampemaster, lygtestolper, kandelabre, lanterner og meget mere. Se tilbehør, tilbud og nyheder, og få alle de stilarter, farver og størrelser du kan forestille dig. Kig på udvalget, læs om lamperne og lad dig inspirere. Kontakt også vores kundeservice, hvis du har spørgsmål.

Hvorfor bør du investere i lygtepæle?:

  • Kan kombineres med andre lyskilder: Kombinér gerne en lygtepæl eller en lampemast med andre udendørs lyskilder som sokkellamper, lyskæder eller springvandsbelysning.
  • Den ultimative stemningsskaber: Lygtepæle giver de udendørs arealer et eksklusivt præg og gør ankomsten til dit hjem tryggere og mere gennemført. På samme måde som væglamper og loftlamper kan sørge for en rar atmosfære indenfor, skaber lygtepæle en hyggelig stemning udenfor.
  • Smarte teknologier: LED-pærer er miljøvenlige, har lang levetid og skaber en blød, varm belysning. Solcellelamper holder elregningen nede og skal ikke kobles på lysnettet.
  • Flere typer at vælge imellem: Vi har lygtepæle i forskellige kategorier – fra det antikke og rustikke til det mere stilrene moderne design – så du kan altid finde udebelysning, der passer til din stil.

  • 25.000 produkter
  • Gratis levering fra 800 kr.*
  • Gratis retur inden for 30 dage
+45 89 88 18 90

Mandag til fredag
09:00 - 17:00

Find den rette belysning til dit hjem

Tilmelding af nyhedsbrev

75 kr. rabatkode

*gyldig t.o.m. 31.12.2019, med en bestillingsværdi på mindst 500 kr. Kan ikke kombineres med andre rabatter.