LED nedgravet udebelysning

Vores anbefalinger fra denne kategori

  LED nedgravningslamper

  Havelamper med lang levetid og lave omkostninger

  LED-negravningsspot Anina i Aluminium

  Hvad er fordelene ved nedgravningslamper med LED?

  Frem for alt er det den lange levetid, men også energieffektiviteten, der er særligt attraktivt ved nedgravningslamper med LED, da det gør dem vedligeholdelsesfrie og omkostningseffektive.

  Med fastmonterede LED´er behøver du ikke længere bekymre dig om den rigtige lyskilde. Af samme grund skal du dog også være opmærksom på lysstyrken, når du køber dem: der kræves mere lysstyrke til at belyse en husmur end til lysende brosten, orienteringspunkter eller dekorative nedgravningslamper. Som regel har funktionelle LED nedgravningslamper en lysstyrke på 150-300 lumen, mens dekorative eller orienteringslamper ofte har betydeligt mindre. Hvis man også har brug for svingbare projektører, skal man også huske at se efter denne funktion i produktdetaljerne for produkter med fastmonteret LED.

  Kan man eftermontere "gamle" nedgravningslamper med LED?

  Det kan man uden problemer: Der er LED-alternativer til alle fatninger i konventionelle nedgravningslamper, for eksempel til de dåseformede GX53 pærer med drejelås eller GU10-reflektorpærer.

  Disse LED-pærer har alle de samme fordele som fastmonterede LED'er og opnår også samme lyskvalitet som konventionelle halogenløsninger.

  Kvadratisk nedgravningslampe i sort
  Paulmann Solar Cube LED-nedgravningslampe

  Findes der også udendørs LED nedgravningslamper med solceller?

  Der findes nedgravningslamper med LED og solcelleteknologi. Takket være LED'ernes lave energiforbrug fungerer de længe og pålideligt.

  Solpanelet sidder som regel på nedgravningslampen. For at denne kan absorbere solenergi optimalt, skal den altid være fri for snavs, jord og blade.

  En afgørende fordel ved nedgravningslamper med solceller: der er ikke behov for at lægge underjordiske ledninger, og elregningen bliver selvfølgelig heller ikke højere.

  Da belysningstiden afhænger af batteriet, bør du vælge lamper med fast strømforsyning i sikkerhedsrelevante områder, hvor det er vigtigt, at lyset altid virker.

  Er LED nedgravningslamper vandtætte?

  Nedgravningslamper med LED udsættes konstant for voldsomme vejrforhold, og derfor skal de have en høj IP-kapslingsklasse. Hvis de også bruges, hvor regn - i perioder - kan blive stående, kræves IP67 eller IP68. Dette betyder, at de ikke kun er støvtætte, men også beskyttet mod midlertidig eller permanent nedsænkning.

  Ud over IP-kapslingsklassen skal der til installationen anvendes underjordiske ledninger af høj kvalitet. Derudover er effektiv dræning og en egnet grusbund til nedsivning af vand også påkrævet.

  Rund LED-rustfrit staal nedgravningslampe Sulea IP67
  Belastbar LED-nedgravningslampe brosten

  Kan man køre hen over nedgravningslamper med LED?

  Hvis LED nedgravningslamper anvendes i en indkørsel, for eksempel i form af LED-brosten, skal man kunne køre hen over dem. Produkter, der kan modstå sådanne belastninger, er specielt mærket som sådan i shoppen.

  Derudover er den maksimale belastning, lampen kan overkøres med, specificeret for produkterne, f.eks. 500 kg eller 1,5 ton.

  Har du brug for gode råd om nedgravningslamper med eller uden LED? Eller har du andre spørgsmål om lamper og belysning? Så vil vores tekniske kundeservice gerne hjælpe dig: til kontaktformularen.

  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

  Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

  Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

  150 kr. rabatkode

  *Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 900 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.