Bopp

LED-hængelampe Acro, justerbar i længden

Art. nr.: 1556095

  • Med LED-teknik eller egnet til drift med LED-pærer
  • Med lyskilde
  • Made in Germany

Leveringstid: Bestillingsvare. 5-7 uger

Produktdetaljer

Materialemetal
Farveantik kobber
Lysfarvevarmhvid (2.700 K)
Lyskilde6 x 4.5 W LED
DæmpbarJa
LysdæmpereIndeholder
Længde150 cm
Ophængmax. 190 cm
Regulerbar højdeJa
Lysstrøm (i lumen)2514
Lysstrøm total2514
Spændingsforsyning230
KapslingsgradIP20
IsolationsklasseII
Inklusiv lyskildeJa
EnergiklasseA+

Produktbeskrivelse

Dokument titel 2Den moderne hængelampe Arco kan justeres i længden

Der er flere faktorer som entydigt taler for den tidløst smukke hængelampe Arco. Lampen er fremstillet af den kendte virksomhed BOPP i Tyskland, som har eksisteret i mange generationer og virker med den næsten antikke kobberfinish meget elegant. LED-teknologien tilfører lampen prikken over i´et. Den sørger ikke kun for, at lampen med sit varm hvide lys, kan anvendes energibesparende, men dæmpning og betjening med den praktiske Casambi-app er ligeledes mulig.
Denne lampe når op på 2.700 kelvin, hvilket ikke kun gør den velegnet til optimal belysning af dit eget spisebord. Snoretrækmekanismen som anvendes til lampen er ligeledes praktisk. Med mekanismen er det muligt at justere lampen i højden i et interval imellem 105 til 190 cm med meget få håndbevægelser. Takket være bluetooth-teknologien kan lampen ikke alene dæmpes fra lyskontakten, men kan også startes ved brug af app´en. Det er naturligvis muligt at gemme de forskellige indstillinger, som står i forbindelse med den ønskede lysstyrke, for at sikre, at brugeren kan nyde godt af netop det lys der ønskes. Der står en lang række trin af lysstyrke til rådighed således, at din egen beboelse altid kan stråle i den ønskede lysstyrke. Downloading af app´en er naturligvis helt enkel og meget let at gennemføre.
Med en vægt på omkring 5,2 kg kan man tænke sig at lampen er højt kvalitativ forarbejdet og den virker helt igennem solid. Brugeren kan altså glæde sig til en både funktionel og smuk lampe, som han eller hun vil have glæde af i mange år. Det er mærket BOPP fra Tyskland, som står bag denne kvalitet, der har eksisteret siden 1912 og som har langt flere lampekunstværker i sortimentet, hvoraf flere også kan betjenes per app og således sikrer et højt mål af brugervenlighed.

Energiklasse

A++ A+ A B C D E Vis energilabel

  • Bankoverførsel

Spørgsmål & svar

Vær den første til at stille et spørgsmål

Kunde anmeldelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Vi er her for at hjælpe dig!

+45 89 88 18 90

Rådgivning via e-mail

Man. til fre. 09:00 – 17:00

  • krNemme og sikre betalingsmetoder
  • Fragtfri fra 800 kr.
  • Sikker handel
  • 425.000 produkter på lager
  • Fragtfri levering fra 800 kr.*
  • Sikker handel
+45 89 88 18 90

Man. til fre. 09:00 – 17:00