Lamper med jordspyd

Lamper med jordspyd - en fleksibel løsning i haven der giver flot belysning

Blandt udvalget af udendørs belysning tager lamper med jordspyd en særlig plads. Den er i modsætning til andre udendørslygter med fastsat position, et lyselement med mulighed for at ændre position på bare få minutter. Hvor stort et område lamper med jordspyd kan oplyse, indenfor den ændrede position afhænger dog først og fremmest af strømforsyningen. Hvis strømmen leveres gennem et kabel, afhænger bevægelsesradiussen af kablets længde. Fleksibiliteten forøges derfor betydeligt hvis lampen med jordspyd er soldrevet.

Jordspyds lamper med solarpanel

En jordspyds lampe med sol teknologi, altså er udstyret med et solarpanel og et batteri der lades af solen, kan benyttes friere i haven eller på ejendommen, end lamper med jordspyd som er afhængig af strømforsyning fra strømnettet. Bemærk at jordspyds lamper med solar teknologi ikke skal placeres i fuldstændig skygge eller et mørkt sted i haven. Ellers er jordspydslygten en solarteknisk billig mulighed for at iscenesætte haven lysteknisk, og gøre aften – og nattetimerne sikrere vha. belysningen.

Områder til anvendelse af jordspydslygten

Jordspydslygten er en typisk udendørslygte, som ofte bruges til spotlight og belysning af buske, skulpturer eller vandløb. Også til sikker belysning af indkørsel og have, er jordspydslygten en oplagt mulighed.

Jordspydslampen er også særlig økonomisk med sine lysdioder og bevægelsesdetektorer. Lysdioderne er i sig selv meget energieffektive, og energisparende, men derudover bidrager censoren til at lygten kun lyser når det er nødvendigt, nemlig ved bevægelse.


+45 89 88 18 90

Man. til fre. 09:00 – 17:00

Find den rette belysning til dit hjem

Tilmelding af nyhedsbrev

75 kr. rabatkode

*gyldig t.o.m. 31.12.2018, med en bestillingsværdi på mindst 500 kr. Kan ikke kombineres med andre rabatter.