Lamper med jordspyd

Vores anbefalinger fra denne kategori

  Lamper med jordspyd - fleksible, ukomplicerede og praktiske

  Køb, pak ud, stik ned og så er der lys. Så ukomplicerede er lamper med jordspyd. Eller næsten da. Hvis de skal have strøm fra el-nettet for at lyse, mangler du også tilslutningen. Hvis de tanker deres lysstyrke fra solen, skal de bruge lidt tid til at lade op, efter de er kommet ud af den mørke emballage. Alt i alt ret ukompliceret. Det er virkelig noget for de kreative, der elsker at skabe forandringer. For de kan altid stikkes ned et nyt sted.

  Det, lamper med jordspyd kan, sammenfatter vi her:

  • Skabe smukke stemninger i aftenhaven
  • Sikkert belyse havegange og indkørsler
  • Iscenesætte planter, skulpturer og vandløb
  • Gøre havefesten endnu bedre
  • Indramme terrassen med smukke lysaccenter
  Lamper med jordspyd
  Lamper med jordspyd
  Lamper med jordspyd

  Findes der lamper med jordspyd til el-nettet?

  Du vælger selv. Strømtilslutning eller solceller. Hvis dine lamper med jordspyd skal have deres energi fra el-nettet, giver det en lille begrænsning, når det gælder den helt fri indretning af haven. Kablerne sætter grænsen for, hvor langt ud i haven du kan nå med dine jordspyd. Så husk at undersøge, hvor lange kablerne er, inden du køber. Mål hellere efter i haven først, om du virkelig kan nå helt derhen, hvor du gerne vil placere jordspyddet.

  Findes der solcellelamper med jordspyd?

  Dine lamper med jordspyd er meget mere fleksible med solceller frem for med kabler. For her sætter for korte kabler ingen grænser for din fantasi. Det kunne skygge dog gøre. For solcellelamper med jordspyd skal placeres, så de får nok sol om dagen. Kun sådan kan de lyse om kap med månen om natten. Derfor er det også bedst at tænke nøje over, hvor solcellelampen med jordspyd skal placeres, før du køber. I skyggefulde hjørner er du bedre tjent med en strømtilslutning.

  Tip: Hvis du gerne vil have solceller, men er bange for, at lampen mister pusten, så skulle du prøve Sun’Connec. Dette hybrid-systemslår automatisk om til strømforsyning, hvis solens kraft fra dagtimerne ikke er nok. 

  Fins det jordspydlamper med bevegelsessensor?

  Findes der også lamper med jordspyd med bevægelsessensor?

  Kun lys, når du har brug for det? Det kan lade sig gøre. Med en praktisk bevægelsessensor. Bare sæt det på din checkliste, hvis du synes, det er en vigtig funktion ved din lampe med jordspyd. For det er der ikke på dem allesammen. Fordelene ved en bevægelsessensor er blandt andet, at du skåner batteriet og sparer strøm. Derudover sørger du for mere sikkerhed. Når du går gennem haven, har du straks lys og snubler ikke så let. Samtidig bryder indbrudstyve sig heller ikke om sådant et pludseligt lys og vil være tilbøjelige til at stikke af. Endelig giver bevægelsessensorer simpelthen også bare mere komfort. For nu behøver du ikke længere finde kontakten for at kunne se i mørket.

  Hvilken slags pære giver mest mening?

  Vil du gerne være god ved din pengepung? Vil du også gerne skåne miljøet? Så skal du satse på LED. Ved jordspydslamper med kabel giver det mest mening i forhold til elregningen. Ved modeller med solceller bliver batteriet skånet, når du vælger LED. På den måde kan man øge den maksimale lystid. LED-teknik er det bedste valg til lamper med bevægelsessensor: For den sparer strøm - ligesom bevægelsessensoren også selv gør. Samtidig giver pæren også 100 procent lys med det samme, når der er brug for det. Det kan en sparepære ikke klare.

  Findes der lamper med jordspyd som sæt?

  Skal du bruge mere end en? Det kan vi godt forstå. Så fyld indkøbskurven op med mange enkelte jordspydslamper. Eller endnu bedre: Kig efter praktiske sæt. Der er stort set det hele fra toersæt til seksersæt. Det skal du vide: I nogle sæt er der et ekstra solcellemodul, der forsyner alle jordspyd.

  Hvorfor kan rustfrit stål anbefales?

  Du går aldrig galt i byen med rustfrit stål. Især udendørs nyder du godt af dets bedste egenskab: Det er robust. Samtidig ser materialet rigtig smart ud. Her er et overblik over fordelene ved rustfrit stål:

  • Optisk highlight
  • Meget let at vedligeholde
  • Korrosionsbestandigt
  • Meget stabilt
  • Ovenud temperaturbestandigt
  Hvorfor kan rustfrit stål anbefales?

  Hvilken kapslingsklasse skal man have?

  Ligesom med alle andre udendørs lamper skal du også ved lamper med jordspyd være opmærksom på at få en passende kapslingsklasse. For du har jo nok ikke lyst til at hente lampen ind, hver gang det regner, vel? Da lamper med jordspyd oftest står ret ubeskyttet nede ved jorden, bør de mindst have en kapslingsklasse på IP 44 - mere er naturligvis også fint, men ikke mindre.

  Med kapslingsklasse IP44 er din lampe beskyttet mod fremmedlegemer, der er større end en millimeter og også mod vandsprøjt. Du kan se flere muligheder i forhold til kapslingsklasse i nedenstående tabel:
  IPX4 Beskyttelse mod fremmedlegemer
  0 Ikke beskyttet
  1 Beskyttet mod faste fremmedlegemer på 50 mm eller mere
  2 Beskyttet mod faste fremmedlegemer på 12,5 mm eller mere
  3 Beskyttet mod faste fremmedlegemer på 2,5 mm eller mere
  4 Beskyttet mod faste fremmedlegemer på 1 mm eller mere
  5 Støvskærmet
  6 Støvtæt
  IP4X Beskyttelse mod vand
  0 Ikke beskyttet
  1 Beskyttet mod vanddråber
  2 Beskyttet mod vanddråber ved hældning på maksimalt 15 grader
  3 Beskyttet mod regn
  4 Beskyttet mod vandsprøjt
  5 Beskyttet mod vandstråler
  6 Beskyttet mod kraftige vandstråler
  7 Beskyttet mod følgerne af forbigående nedsænkning i vand
  8 Beskyttet mod følgerne af langvaring nedsænkning i vand

  Har du stadig spørgsmål til lamper med jordspyd? Så ring endelig til vores tekniske kundeservice, der gerne giver dig yderligere uddybende oplysninger. Du kan kontakte dem telefonisk på eller ganske enkelt bruger kontaktskjema.

  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

  Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

  Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

  150 kr. rabatkode

  *Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 900 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.