Udendørsbelysning LED

Udendørs LED-belysning til kommercielle og private ejendomme

Ved at belyse den private ejendom og grunden omkring firmaet med indbyggede lamper, kan man undgå potentielle farer ved at oplyse stolper, ujævnheder i jorden osv. Fordelene ved udendørs belysning med LED-lamper i forhold til lamper med konventionelle pærer er mange: Længere levetid (20.000 – 50.000 timer), ca. 80 % energibesparelse, stødsikker, farvestabilitet, kræver mindre vedligeholdelse, ingen slidtage fra hyppige til- og frakoblinger. Fordelene ved LED-lamper, i både den kommercielle og private sektor, er bemærkelsesværdige. En LED-lampe har hurtigt tjent sig selv ind, da energiforbruget er væsentligt lavere end konventionelle lyspærer.

Udendørs LED-lamper med censor

Lige præcis til udendørs brug, er LED-lamper med censor praktiske. Eksempelvis når man kommer hjem efter mørkes frembrud, er det nyttigt at få belyst indgangspartiet, især hvis man ikke har hænderne frie til at betjene kontakten. LED-lamper med kombineret bevægelsescensor, er perfekt til udendørs brug, da hyppig til og -frakobling ikke er noget problem for lysdioderne, og de opnår hurtig den optimale lysstyrke. Udover den øgede effektivitet, er de udendørs LED-lamper med censor også meget økonomiske. Lampen tændes nemlig kun ved bevægelse indenfor en vis radius, og man undgår derfor unødig forbrug og energispild.

Forskellige former for udendørs LED-lamper

Der findes forskellige former for udendørs LED belysning. For eksempel; væglamper, nedgravet belysningssystem eller spotlys. Der findes særlige arbejdslamper med LED til kommerciel belysning, som gør det muligt at kunne arbejde udendørs når det er mørkt. De udendørs LED-lamper bør være ordentlig beskyttet, hermed menes minimum af graden IP44 (IP=Ingress Protection). Denne beskytter mod indtrængen af fremmedlegemer større end 1 mm, og mod indtrængen af fugt.


  • 25.000 produkter
  • Gratis levering fra 800 kr.*
  • Gratis retur inden for 30 dage
+45 89 88 18 90

Mandag til fredag
09:00 - 17:00

Find den rette belysning til dit hjem

Tilmelding af nyhedsbrev

75 kr. rabatkode

*gyldig t.o.m. 31.12.2019, med en bestillingsværdi på mindst 500 kr. Kan ikke kombineres med andre rabatter.