Julestjerner

Din guide til årets julestjerne

Af alle vores juletraditioner og symboler er der særligt én med star quality – julestjernen! Se dig omkring, den er overalt: I vinduer, i gadebilledet, i toppen af juletræet og som tema i fortællinger og sange. Men hvorfor pynter vi egentlig op med stjerner til jul? Og hvad kan du vælge imellem, hvis dit julehjem skal have lidt ekstra stjernestøv?

Som så mange af vores andre juletraditioner har julestjernen rod i kristendommen. Det var stjernen, der viste vej til Betlehem, og derfra har den fundet vej til juledekorationer overalt. Måske tidligst som julestjerne i toppen af træet og som pynt på træet og i stuerne.

En julestjerne med lys til ophæng er i dag typisk i plast og med elektrisk lys. Til gengæld findes den i så mange varianter, former og farver, at du kan vælge julestjerner til alle hjørner og kringelkroge i boligen, hvis du vil sprede den gode julestemning og det varme lys op til jul.

Hvor de gyldne stjerner blinke

Ser du op mod nattehimlen i december, er der utallige stjerner, der blinker. Udvalget er næsten lige så stort hos os, hvor du finder et helt univers af julestjerner: Alle former, farver og størrelser. Stilren, klassisk, farverig og sjov. Indenfor, udenfor, batteri eller strøm. Det er dig og din bolig, der afgør, hvordan årets julestjerne skal folde sig ud.

Den slanke, elegante julestjerne i metal er et hit – enten på fod eller ophængt. En større stjerne i stof eller papir har en varmere struktur og feeling, mens de røde stjerner i sortimentet melder højtidens ankomst med den mest julede farve af dem alle sammen. Og er der ikke nogen stikkontakt i nærheden, kan du vælge en julestjerne til batteridrift.

Flot julestjerne til ophæng

Som en lille stjernesol

Tidligere hang der mange julestjerner i danske hjem med glødepærer indeni. Dem skulle man holde et vågent øje med, fordi glødepærer bliver varme og kan antænde en julestjerne af papir. I dag kan LED-pærer sprede samme varme stemning til jul, og de er mere energibesparende og brandsikre. Vi anbefaler, at du vælger LED-pærer, hvis ikke din julestjerne allerede har en integreret LED-pære fra starten.

Synes du, at en stjerne pynter mere end en masse ledninger, kan du vælge en batteridrevet julestjerne. Er der langt til nærmeste stikkontakt, kan det være besværligt og utrygt med lange forlængerledninger, og så er en batteridrevet stjerne med LED-pære en sikker kombination. Husk dog for god ordens skyld at slukke for dekorationerne, når du går i seng. Vi har også andre former for julepynt og dem kan du se her.

Varer julen lige til påske?

Nej, det gør den nok ikke, når det gælder julepynt. Men hvornår skal den egentlig tages ned igen? Det er der meget delte meninger om. Nogle siger helligtrekongersdag den 6. januar, mens andre tager det meste af januar med. Under alle omstændigheder bliver det kedeligt og mørkt efter jul uden det varme stjernelys, så måske skal du vælge en mere neutral, dekorativ stjerne, der kan bruges hele året?

Fordele:

  • Lyser op ude og inde: Hos os finder du julestjerner til både inden- og udendørs brug, så både du og naboerne kan komme i stemning frem til jul.
  • Elektrisk eller batteridrevet: Vores stjerner giver dig et smukt lys med energibesparende LED-pærer, og vi har batteridrevne varianter, så du slipper for forlængerledninger.
  • I vinduet eller på reolen: En julestjerne er ikke kun til ophæng. Vi har også julestjerner på fod, så de kan stå på reolen eller kommoden.
  • Stjerner i din stil: Med vores store udvalg af julestjerner i forskellige former og farver kan du altid finde en, der passer din stil. Også i en rund stjerneform i stedet for den traditionelle flade.

  • 25.000 produkter
  • Gratis levering fra 800 kr.*
  • Gratis retur inden for 30 dage
+45 89 88 18 90

Mandag til fredag
09:00 - 17:00

Find den rette belysning til dit hjem

Tilmelding af nyhedsbrev

75 kr. rabatkode

*gyldig t.o.m. 31.12.2019, med en bestillingsværdi på mindst 500 kr. Kan ikke kombineres med andre rabatter.