Julestjerner

Vores anbefalinger fra denne kategori

  Julestjernen - julen er lysenes fest

  Julestjernen. Ligesom julekalender, klejner og juleklip, hyggestunder sammen med familien og julegaveindkøb i al hast - ja, sådan hører julestjernen også til julen. Julestjernen er en lysende klassiker i den ellers mørke, men søde juletid, og den er en lige så integreret del af juledekorationen i boligen som adventskransen, kravlenisserne og julekuglerne. Julestjernen fås selvfølgelig i et klassisk design, men der findes også mere moderne og tit minimalistiske modeller, for eksempel med synlige, moderne LED-lyskilder. Julestjernen fås i mange varianter, også i den populære kobbertone eller i et helt gennemsigtigt design. Den følger med tiden, men finder altid plads i hjemmet ved juletid.

  julestjerne

  Hvilken pære skal man bruge til julestjernen?

  Først skal du vide, at det er helt slut med både traditionelle glødepærer, ikke kun i loftlamper og anden indendørs belysning, men også i den ellers traditionelle julestjerne. Det gælder også halogenpæren, som hverken gør noget godt for din pengepung eller vores miljø. Ligesom til resten af belysningen i og omkring din bolig skal du også satse på LED i din julestjerne. Her kan du vælge mellem fast indbyggede LED-dioder eller udskiftelige LED-pærer - de såkaldte retrofits - og så ellers bare vælge en lysende julestjerne i det design, du synes, passer bedst til din bolig.

  Hvor mange takker har en julestjerne?

  De julestjerner, du finder i vores shop, har (nærmest) lige så mange takker, du kan forestille dig. Mange har 5 takker eller 7, men du kan også finde julestjerner med 8, 9 eller 10, ja helt op til 18, takker! Så det er altså helt op til dig og måske også pladsforholdene hjemme hos dig at vælge den eller de julestjerner, du bedst kan lide. Husk dog, at en meget stor julestjerne med takker i alle retninger kræver mere plads, end en mindre, mere »flad« julestjerne med for eksempel 5 takker.

  julestjerne
  julestjerne
  julestjerne

  Hvordan samler og monterer jeg min julestjerne?

  Det kommer selvfølgelig helt an på, hvilken julestjerne du har valgt. Nogle skal slet ikke samles, men blot sættes i stikkontakten, mens andre faktisk skal samles lidt, inden de kan lyse smukt op i juletiden. Det er dog ganske enkelt, og til hver julestjerne følger der en monteringsvejledning med. Det er næsten som at flette julehjerter eller lave musetrapper: med et stykke foldet papir skaber du på ingen tid en smuk lysende stjerne til vinduet eller vindueskarmen.

  Monteringen af din nyerhvervede julestjerne er lige så forskellig fra model til model som antallet af takker. Du kan for eksempel vælge en julestjerne med fod, som du ganske enkelt stiller på et bord eller i vindueskarmen. Du kan også overveje en model med krog og/eller øje på ledningen til at hænge op eller en med sugekop, så du kan sætte julestjernen fast på selve ruden. Når du vil pynte festligt op til jul udendørs, kan du tilsvarende også få julestjerner, der enten skal hænges op i en krog eller blot stilles for eksempel på trappetrinnet foran hoveddøren. Endelig kan du også få modeller, der sidder på en stav, som du kan stikke ned i jorden hvor som helst i din have.

  Findes der specielle julestjerner til udendørs brug?

  julestjerne

  Ja, selvfølgelig, for hvad ville december måned være uden lysende juledekorationer udenfor? Både i haven og indkørslen, på terrassen og ved hoveddøren glæder vi os alle over strålende træer og buske. Nogle er til julemænd med slæder i alskens farver eller måske blinkende røde hjerter, men hvilket produkt er et must? Selvfølgelig julestjernen, der oftest lyser op i et smukt gyldent skær. Dette gælder naturligvis også udendørs.

  Midt i al forventningens glæde skal du dog stadig huske, at du ikke bare kan tage en hvilken som helst julestjerne og placere udenfor i sne, regn og blæst. For ligesom med al anden udendørs belysning, skal du sikre dig, at det er en julestjernen har den rigtige IP/kapslingsklasse. Det kan for eksempel være IP44, som er den mest almindelige kapslingsklasse til julestjerner.

  Kan stjernen benyttes på terrassen? Hvilken kapslingsgrad har den? Du får svar på disse spørgsmål i produktbeskrivelsen og produktdetaljerne. Hvis du alligevel har et par ubesvarede spørgsmål, eller er i tvivl om noget, sidder vores tekniske kundeservice klar til at hjælpe dig. Du kan bare ringe eller skrive til dem. Kontaktoplysningerne finder du lidt længere nede.

  I hvilke farver, designs og materialer fås julestjerner?

  Hvis du tror, at alle julestjerner er ens, tager du fejl. De fås ikke kun hvide eller cremefarvede, men findes derimod i et hav af varianter. Ligesom med bord-, pendel-, væg- eller loftlamper har du også et kæmpestort udvalg, når du kigger på julestjerner i vores shop - for eksempel i forhold til design, materiale, monteringsmuligheder og farve. Nedenfor kan du se nogle af valgmulighederne: 

  Der findes julestjerner ...

  • til indendørs og udendørs brug
  • med fod til at stille i vindueskarmen eller for eksempel på en kommode
  • til at hænge op eller stille ude i haven
  • i fantastiske, klassiske designs eller i mere abstrakte former
  • i klassiske farver som hvid, rød eller cremefarver, men også i meget moderne farver som blå, sort, kobber, guld eller sølv.
  • med og uden mønster
  • med 5 takker, men for eksempel også med 18
  • med udskiftelige lyskilder eller med fast indbygget LED-teknik
  • med trendy, synlige lyskilder eller med lyskilder bag ved papirskærmen
  • der er ganske små eller kæmpestore
  • der drives via en stikkontakt eller med et batteri
  • af papir, plast, metal, træ, glas eller beton 
  • med og uden fjernbetjening
  julestjerne
  julestjerne
  julestjerne

  Også når det gælder julestjerner, kan der selvfølgelig dukke spørgsmål op, som man ikke lige kan besvare selv, men så er det godt, at vores tekniske kundeservice sidder klar til at hjælpe! Bare ring på +45 89 88 18 90 eller brug vores kontaktformular. Vi glæder os til at høre fra dig!

  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

  Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

  Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

  150 kr. rabatkode

  *Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 900 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.