Julefigurer udendørs

Julefigurer udendørs

Rensdyr, julemand & co. med belysning

Hvilke julefigurer findes der til udendørs brug?

Lysende snemænd, julemænd og rensdyr har altid gjort en god figur i de koldere måneder. Efterhånden er der kommet flere og flere lysende figurer til, som du kan lade blive udenfor til længe efter jul: isbjørne, pingviner, ræve og endda noget så magisk og ”out there” som enhjørninger skaber liv i haven om vinteren.

5er-saet LED lysfigurer isbjoerne til udendors brug Konstsmide Christmas
Lysende LED-rensdyr med gyldne pailletter
Farverig LED udendors dekorationslampe julemand Konstsmide Christmas

Hvilke lyskilder sidder i de udendørs julefigurer?

Næsten alle udendørs julefigurer fungerer med LED. På grund af det lave energiforbrug som denne belysningsteknologi har, holdes strømomkostningerne nede. Derudover er LED'er meget holdbare, så man er sikker på at kunne have glæde af den nye LED-lysfigur i mange år.

Desuden har LED gjort en trend mulig, der bliver mere og mere tydelig: lysende silhuetter. Figurerne vises kun som strålende, smukke konturer, og det giver ”helårs-julebelysningen” et friskt touch og gør den mindre festlig og ”julet”.

LED udendors dekorationsbelysning julemand med slæde Best Season
LED-lysfigur raev til udendors brug

Hvad skal man være opmærksom på med julebelysning til udendørs brug?

Helt generelt skal man sørge for, at julebelysningen ikke generer naboerne. Forskrifterne i byggeloven siger følgende: ”Stk. 2. Skiltning, lysinstallationer o.lign. må ikke være til ulempe eller virke skæmmende i forhold til omgivelserne.” Derfor vær opmærksom på dette og det gode naboskab før du startet et uafbrudt julelysshow.

Når der gælder selve belysningen, skal du tjekke, at den julefigur, du har valgt, rent faktisk også egner sig til at blive brugt udendørs. Julefigurer til brug udenfor har på grund af vejrforholdene en højere kapslingsklasse, normalt IP44, så de kan overleve vinteren uden problemer.

Har du brug for et godt tip om julefigurer til indendørs og udendørs brug? Eller har du andre spørgsmål om lys og belysning? Så sidder vores tekniske kundeservice klar til at hjælpe dig: til kontaktformularen.

  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

10 % rabatkode

*Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 1 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.