Integreret møbelbelysning

Den integrerede møbelbelysning – bring lys ind i dine møbler

Integreret møbelbelysning er små lamper egnet til indbygning i træ, altså møbler. I modsætning til møbelpåbygningsspot bliver integreret møbelbelysning bygget ind i møblet, og ikke bare sat oven på. Således kan man indbygge lamperne i f.eks. bogreoler, kommoder, vitriner og enhver form for skabe. Integreret møbelbelysning er en meget praktisk mulighed for at bringe lys i mørket, overalt hvor man har brug for mere lys, men det ikke er muligt at anbringe en normal lyskilde, f.eks. i et klædeskab. Men det er ikke bare det praktiske aspekt af integreret møbelbelysning der spiller en stor rolle. Deres rent æstetisk effekt, skal heller ikke undervurderes. Indbygget i hylder eller vitriner, opnår man vidunderlige lyseffekter, f.eks. kan bøger, glas eller samlerstykker sættes i scene.

Integreret møbelbelysning – den næsten usynlige hjælper

Designet af den integrerede møbelbelysning er primært minimalistisk og moderne – helt efter mottoet: vi skal ikke ses! Vi vil bare have at andre kan se på grund af os! Præcis dette er den integrerede møbelbelysnings primære opgave. De hjælper brugeren med at finde sine glemte sokker i skabshjørnet eller under sengen, og forsvinder derefter fuldstændig i møblet. Alt efter byggestilen, lader møbelbelysningen sig integrere dybere eller mindre dybt, og er enten fast eller drejelig. En anden praktisk mulighed er LED lamper, som man kan klæbe fast, og som kan drives af batterier, befinder sig også i vores sortiment af integreret møbelbelysning.

I vores online shop findes mange intelligente lysløsninger til opholds- og fritidsområder, der bliver muliggjort gennem integreret møbelbelysning. Du kan gennemse vores sortiment for disse funktionelle og optisk uundværlige integrerede møbellamper.

Indbyggede lamper – Rent lys

Indbyggede lamper er den mest beskedne lyskilde. Derfor kan indbyggede lamper indsættes overalt, hvor der er brug for rent lys, og vores opmærksomhed ikke skal tiltrækkes af lampekroppe. Det er alene det oplyste objekt står som tiltrækker opmærksomhed. Indbyggede lamper blænder diskret i et med loftet, vægge eller endda gulvet, og sørger for, med diskret tilbageholdenhed, at oplyse der hvor der ikke er brug for andet end lys. Vores online shop indeholder et stort udvalg af indbyggede lamper, og du kan med sikkerhed også finde det rigtige til dit belysningsbehov.


  • 25.000 produkter
  • Gratis levering fra 800 kr.*
  • Gratis retur inden for 30 dage
+45 89 88 18 90

Mandag til fredag
09:00 - 17:00

Find den rette belysning til dit hjem

Tilmelding af nyhedsbrev

75 kr. rabatkode

*gyldig t.o.m. 31.12.2019, med en bestillingsværdi på mindst 500 kr. Kan ikke kombineres med andre rabatter.