Vintage lamper

Lysideer i et brugt og trendy look

Vintage-looket er in og minder os om den ubestridelige charme på loppemarkederne, der præger hjemmets indretning. Den eneste forskel mellem vintage lamper og et fund på vores bedstemors loft: Disse er nye lamper. De er udstyret med avanceret LED-teknologi og er simpelthen lavet så de ser mere vintage ud, med brugsspor såsom afskallet maling, rust, patina, ridser...


Hvad udgør charmen ved vintage?

Vintage-stilen bruger alle de materialer, hvor et brugt udseende kan fungere godt: Lak med skrammer, metaller fra kobber til jern med rust og patina, træ med brugsspor. Med hensyn til farver er sort og hvid lige så populære som varme farver og pasteltoner. Og hvor bruges vintage lamper? De kan bruges overalt i hjemmet - fra stuen eller badeværelset til køkkenet eller spisestuen. Sågar også udendørs finder de plads.


Pendellamper i brugt look

Lidt rust, lidt patina eller afskallende maling - og vintage looket er opnået. Disse pendellamper med brugsspor passer perfekt ind i den industrielle stil.

Alle pendellamper


Loftlamper i vintage-stil

Hvis du er på udkig efter en loftlampe, der ikke skriger moderne LED dioder, er en model i vintage stil et godt valg. Lidt lurvet men samtidig stilfuld - en sådan lampe er en velkommen tilføjelse til denne trendy stil.

Alle loftlamper


Væglamper med vintage flair

Med væglamper i vintage look kan man nemt blive lidt nostalgisk - loppemarkeds-charme i en luksusudgave er devisen for disse lysideer.

Alle vægamper


Det er vintage - med bordlamper

Det gamle kommode fra loppemarked kombineret med den nye vintage lampe med LED-teknologi. Sådan kombineres gammelt og nyt elegant, og de respektive fordele udnyttes optimalt.

Alle bordlamper


Hvad adskiller vintage fra retro?

Forskellen ligger i brugssporene. Ved vintage er de det grundlæggende element, der skaber charme. Retrolamper ser derimod ikke ud til at være brugt, som i genbrugt, men som var de taget direkte fra fra årtier tilbage. Selvfølgelig kan lamper hylde 50'erne og samtidig have afskalning af maling. Sådan er den skabende designtidsrejse fuldendt til perfektion.


Gulvlamper med nostalgisk charme

Gulvlamper i vintage stil bringer lidt industriel stil. Du vil elske dem med buroptik eller rammen trebens-fod - selvfølgelig tilsat lidt rust eller patina!

Alle gulvlamper


Perfekt look med filament

Når det kommer til vintage, er Edisons glødepære et must-have - men i en moderne version med LED: Filamentpæren! Sådan skabes hyggelig stemning, selv hvis lampen er udstyret med en simpel fatning og gevind.

Alle filamentpærer

  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 30 dage

Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

75 kr. rabatkode

*Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 500 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.