Retro lamper

Tidsrejse tilbage til fortiden

De er mere fashionable end nogensinde og tager os samtidig tilbage til halvtredserne og tresserne: vi elsker lamper i retrostil! Udseendet er kendetegnet ved grafiske og geometriske mønstre og reducerede former. Når det kommer til farvevalg, er sort, hvid og toner imellem - helst i røggrå - ligeså tilladte som dristige, ensfarvede overflader.


Swinging sixties

Gulvlamper i retro chic

Gulvlamper i retrostil er indgår i en nostalgisk symbiose med matchende polstrede sofaer eller i fløjl, en kombination der virkelig skaber en hyggelig stemning. De ensfarvede lampeskærme, der er typiske for tresserne, kombineres med krom- og guldfarvede rammer, der sætter sving i interiøret.

Find stilen

Nostalgi ovenfra

Loftslamper i retro stil

En afbalanceret kombination af det gamle og det nye sætter et charmerende præg på vores værelser. Retro-chic loftsbelysning tilføjer en fin kant til denne balance med et design, der let fremkalder det nostalgiske i hukommelsen. Hvad der er særlig populært i disse dage: stilfulde monokrome spotlights, der kan vinkles i alle retninger.

Find stilen

Lys fra væggen

Væglamper i retrostil

Væglamper får ekstra opmærksomhed i enhver indretning, hvor de hænger i øjenhøjde på væggene, ofte placeret ved siden af ​​lænestolen, på kommoden eller på skrivebordet. Væglamper i retroform gør derfor en ekstra forskel og er væsentlige elementer i denne stil.

Find stilen

Stjerner på kommoden

Retro bordlamper topper stilen

Kurver - ikke mindst halvcirkelformede, er typiske former for bordlamper i retrodesign. Disse stilfulde bordlamper med varmhvidt lys, placeret på kommoden, skaber en intim atmosfære. Hvis du ønsker at tage denne stil længere ud end bare lamper, kan du også dekorere med sofabordsbøger, en gammel skrivemaskine eller drejetelefon, som virkelig giver et rent retro "look"!

Find stilen

Elegance fra oven

Pendellamper med retro design

Generøse og let afrundede former er lige så stilfulde i dag som nogensinde. Pendellamper i retro-chic giver vores stuer variation: hvad enten den hænger over sofabordet, kommoden eller endda i gangen eller køkkenet. For disse hængelamper er det et monokromt farvespektrum som gælder.

Find stilen

Lamper med charme

Filamentpærer - et must

Hvis du lader tankerne falde hen på ordene belysning og retro, er det uundgåeligt at tænke på glødepæren. Heldigvis er det nostalgiske udseende af glødepæren blevet efterlignet til næsten perfektion af de moderne LED-glødepærer. Derfor har vi i dag flere glødepæredesign at vælge imellem end nogensinde før!

Find stilen
  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

150 kr. rabatkode

*Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 900 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.