Skandinaviske lamper

Afslappende design og belysning på nordisk vis

Omgivet af fantastisk natur, fra fjorde og dybe fyrreskove til rå hav og kampesten, har vi udviklet en helt særegen indretningsstil, hvor naturen spiller en af ​​hovedrollerne. Vi er optaget af at skabe det hjemligt, helst vil vi have meget naturligt dagslys ind og mest gerne kontinuerligt lys. Moderne, minimalistisk og simpelt er nøgleord, der beskriver den nordiske interiørstil. Hvis stilen er på plads, er det bare at nyde en god bog i afslappende omgivelser.


Invitér naturen indenfor

Hvad vil det sige at indrette i nordisk stil?

Naturen som omgiver os tager næsten pusten fra os og i denne glæde over naturen finder mange roen. Danskerne er optaget af #hygge", svenskerne "lagom" mens nordmændene tale højt om "friluftsliv". Den skandinaviske stil griber fat i disse følelser og stemninger. I form af belysningsdesign betyder det: Enkelt design, som kan nydes uden at blive forstyrret af for mange detaljer. En beroligende lampe, som kan hjælpe os til at oplade batterierne igen. Og selvfølgelig er en vigtig komponent naturlige materialer, der bringer naturen ind i de nordiske hjem.

Køb stilen

Lyset i Norden

Hvorfor er lamper i nordisk stil så vigtige?

Dette spørgsmål har et simpelt svar: den meget mørke vinter har hjulpet os med at perfektionere belysningen og den effekt, den har. Vi sørger for at bringe dagslys ind i hjemmet, og vi vil gerne have gennemgående lys, hvis det er muligt. Derudover er den kunstige belysning meget vigtig og skal først og fremmest skabe trivsel og velvære. Ofte er hverdagsrummene malet i lyse farver med belysning, der er stemningsfulde når mørket falder på. Interiøret er minimalistisk og ryddeligt. Lamperne er æstetiske og bidrager til en hyggelig og afslappende atmosfære. Vores tip: Lyskilder med lysfarven varmhvid passer ekstra godt ind i den skandinaviske stil.

Køb stilen

Den nordiske stils materialer

De typiske materialer i Skandinavien

Træ er selvfølgelig et af de vigtigste materialer - selvfølgelig også når det kommer til lamperne. Vi elsker lyst træ som eg, fyrretræ og birk. Det naturlige materiale træ har en varm og hyggelig effekt og giver lamperne et naturligt præg. Når du bruger træ til lampekroppen eller stellet, passer lamperne gnidningsfrit ind i indretningen og understreger fokus på enkelhed og hygge. Men andre materialer som uld, læder, sten, kobber og glas finder også deres plads i den nordisk stil. En god blanding skaber den rette balance og det rette udtryk!

Køb stilen

Den nordiske stils farver

Skab rolige kontraster med lamper

Naturens farver og friske nuancer er tiltænkt en central rolle på vægge, møbler og lamper i den nordiske stil. Derudover reflekterer lyse farver lys på den bedst mulige måde! Hovedfarverne i den nordisk stil er hvid, blå, grøn, lyst træ og pasteltoner. Disse venlige farver bekæmper selv den koldeste vinterdag. Det behøver heller ikke at være kedeligt, når det kommer til farver: Bevidste farveafbræk som for eksempel en accentvæg, giver det hele liv. En lampe kan også være en ideel dekorationsgenstand, der kan give kontrast i en anderledes eller mørk farve.

Køb stilen

Skandinaviske designikoner

Louis Poulsen, Birger Dahl og flere i rampelyset

"Keep it simple!” - denne tankegang er blevet fulgt af skandinaviske designere i årtier. Det har resulteret i tidløse klassikere med et minimalistisk look og klare linjer. Sådanne lamper gør meget af sig uden at råbe så højt med mange detaljer. Artiskok af Poul Henningsen er et eksempel på dette. En pendel, der oprindeligt blev designet til restauranten "Langelinie Pavillonen" i København i 1958. Eller den stilfulde Birdy af Birger Dahl. Eller Carronade af Markus Johansson. En bordlampe, der lige så let kan monteres på væggen.

Køb stilen
  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

150 kr. rabatkode

*Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 900 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.