Lamper Made in Germany

Passion for lys og design

På verdensmarkedet står produkter med Made in Germany-stemplet for særlig værdi og pålidelig kvalitet. Især når det gælder lamper, er udmærkelsen et udtryk for fremragende belysningsteknologi og forarbejdning af de bedste materialer af til unikke designs. Internationalt anerkendte og renommerede topdesignermærker som Tecnolumen, Serien Lighting og Ingo Maurer lægger ved deres designerlamper vægt på det traditionelle håndværk på tyske produktionssteder..

Se udvalget af designerlamper


Ren funktionalitet

Skrivebordslamper Made in Germany

De giver et behageligt lys til arbejdet og bringer lysende elegance til (hjemme)kontoret: Vi taler om skrivebordslamper, der er fremstillet efter de højeste kvalitetsstandarder med moderne LED teknologi i Tyskland. Fra moderne varianter til klassiske modeller i Bauhaus-stil - det hele findes.


Lysende ekstravagance

Loftslamper Made in Germany

Til en tiltalende almen belysning trækker tyske designere på kreative løsninger: Således overbeviser loftslamper fra Tyskland ikke kun med fremragende kvalitet, men også med betagende design, der er samtalestof i sig selv.


Inspirererende kreativitet

Gulvlamper Made in Germany

Tyske gulvlamper er ikke kun internationalt i top, når det gælder belysningsteknologi og materialekvalitet. Også med hensyn til design skaber tyske designere lamper, der giver hele rummet en individuel og ekstravagant karakter.


Højtsvævende udvalg

Pendellamper Made in Germany

Når det gælder pendellamper, byder det tyske designlandskab på et fremragende udvalg, der dækker enhver stil og smag: fra kreative kultarmaturer som Ingo Maurers Zettel'z over pompøse statements som Casablanca's Syss til massive design statements som Lucande's Lian pendellampe i bjælkeform - alle fremstillet i Tyskland.


Øjenfanger uden lige

Væglamper Made in Germany

Væglamper Made in Germany spreder sig over et farverigt udvalg af stilarter. Fra funktionelle Bauhaus-lamper til kreative lys-kunstværker i organiske former til fornemme, minimalistiske designstatements med en fantastisk lyseffekt - alt, hvad det designinteresserede hjerte begærer, er at finde.


Inspirative som få

Udendørslamper Made in Germany

Med udendørslamper Made in Germany sniger kreative og yndefulde belysningsløsninger sig ind vores haver. Designerne viser på imponerende vis, at belysningsdesign til haven kan gå langt ud over det funktionelle aspekt: med kreativt design og nyttige ekstra funktioner - når armaturet bliver til en blomsterkrukke.Lampedesignere Made in Germany


Lena Schlumbohm

For Tecnolumen, verdens mest vel nok bedst kendte tyske producent af lamper skabt i Bauhaus-perioden, har Lena Schlumbohm designet bordlampen Jella og vundet flere designpriser med den - herunder "Interior Innovation Award" i 2014. Designeren er født i Nordrhein-Westfalen i 1988 og har studeret i Regensburg og Aachen - siden da har hun bl.a. arbejdet som produktdesigner.

Mosru Mohiuddin

For Escale har Mosru Mohiuddin skabt adskillige designerlamper, hvis fremstillingsproces foregår i Tyskland. Som tidligere smykkedesigner lægger den nuværende lampedesigner også stor vægt på raffinement og ekstravagance i forbindelse med skabelsen af lamper & armaturer. Han henter sin inspiration fra matematik, geometri og naturen.

Fabian Baumann

Fabian Baumann har med skiftende teams arbejdet under navnet Formfjord for at skabe produktdesign til en lang række brancher. For Serien Lighting har Formfjord designet LED buelampen Central - et ruminddragende mesterværk blandt lampedesign.

Ingo Maurer

Ingo Maurer betragtes ikke kun som en fremragende kreativ person, men nærmest som en lysets magiker. Han har modtaget mange internationale designpriser for sit livsværk og for enkelte lysende kultværker. Alle lamper fra Ingo Maurer er fremstillet i Tyskland efter de højeste kvalitetsstandarder.

Wilhelm Wagenfeld

Væglampen Wagenfeld WNL30 bliver produceret af Tecnolumen i Tyskland efter originale tegninger fra professor Wilhelm Wagenfeld. Den tidligere Bauhaus-studerende repræsenterer stadig den funktionelle stil fra den berømte æra, hvorfra også hans mest berømte klassiker - Wagenfeld-bordlampen WG24 - er opstået. Tecnolumen har gjort det til sin opgave at genudgive værker af vigtige Bauhaus-designere.

Constantin Wortmann

Efter et praktikophold og freelancearbejde hos designlegenden Ingo Maurer startede Constantin Wortmann sit eget designkontor sammen med Benjamin Hopf. For den tyske lampeproducent next har Wortmann bl.a. designet terrasselampen Alien, der afgiver et blændfrit og let diffust lys takket være transparent plast.

  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

150 kr. rabatkode

*Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 900 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.