Enestående trælamper

Lamper inspireret af naturen

Slebet, lakeret, poleret eller ubearbejdet som direkte fra naturen: Træ er har så mange facetter, at det kan bruges til at skabe alverdens lamper i ligeså mange forskellige looks. Fra rustikke lamper lavet af solide grene til trælamper i en trendy blanding af materialer med tekstiler. Et andet alternativ er pendellamper lavet af fine trælameller. Så med træ som udgangsmaterialet er der med sikkerhed noget for enhver smag.


Let og naturlig


Armaturer i, eller med elementer af træ, bringer lys og glæde ind i indretningen. Fra design med flet til lamper i kombination med papir: alt det finder du - allerhelst med varmhvidt lys som gør det ekstra hyggeligt indendørs!

Køb nu

Hæng ud


Træbjælker som taget direkte fra naturen eller formede til at danne scenen for en hel sværm af lampefatninger, der løst vikles omkring dem med deres ledninger. Tilsæt smukke filamentpærer og eventuelt skærme i beton eller det populære metal og burlook og stilen er fuldendt.

Køb nu

Materialmiks i træ & tekstil


Dette er ægte skandinaviske favoritter: Når træ danner en symbiose med stofskærme, er hygge øverst på dagsordenen. Stoffets tekstur sikrer desuden, at lyset er behageligt og varmt.

Køb nu

Elegant lethed


Lamper med trælameller drager blikket til sig og passer perfekt til individuelt interiør. Skærmens raffinerede struktur sender lyset livligt igennem de mange trælameller.

Køb nu

Unikalamper med rod i naturen


Ubehandlet træ, der ikke har gennemgået en kompleks behandling er perfekt til belysning med en helt unik karakter. Grene som de er vokset fra naturens side, karakteristisk drivtømmer eller brugte hegnsstolper agerer stilfulde blikfangere i lamper, der således ikke findes mage til.

Køb nu
  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

150 kr. rabatkode

*Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 900 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.