Designerlamper

Berømte kultlamper og de kreative hjerner bag dem

At bringe designerlamper ind i indretningen er ikke kun en forpligtelse til kvalitet, stilbevidsthed og ynde. Det betyder også, at man skal være bevidst om indretningen og måden ens hjem imødekommer en sådan lampe. Designklassikere er nemlig ofte så tidløse, at de overlever flygtige trends. Udvalget af designerlamper og producenter, der betragter lys som en filosofi, er stort: fra tyske mærker som Tecno­lumen til skandinaviske mærker som Fritz Hansen eller Louis Poulsen og italienske lampeproducenter som FLOS.

Designer gulvlamper

Fra den klassiske til buelampen

Gulvlamper som designklassikere er ægte blikfang og kan ikke tænkes væk, når lys skal tænkes ind i indretningen. Placeret ved siden af sofaen, spisebordet eller kommoden bringer de via deres lys stemning ind i stuen, men tiltrækker også opmærksomhed, selv når de er slukkede, alene på grund af deres form. Med hensyn til form kan man vælge mellem alt fra den klassiske gulvlampe til den absolutte designklassiker, buelampen.

Shop designer gulvlamper

Designer bordlamper

Fra synlig lyskilde til indirekte lys

De pryder kommoder, sideborde, køkkenborde eller sengeborde: designerbordlamper vil som del af indretningen kræve deres andel af opmærksomheden. Fordelen er, at bordlamper nemt kan placeres et andet sted, i løbet af et øjeblik - modeller med genopladelige batterier endda uden at skulle tænke på den nærmeste stikkontakt. Deres lyseffekt med hyggeligt varmhvidt lys giver en behagelig atmosfære - uanset om der er tale om indirekte lysspredning eller et design, der sætter lyskilden i fokus.

Shop designer bordlamper

Designer pendellamper

"From outer Space" til hyggelige stemningsskabere

Lidt mere larmende og ekstravagant blive det med designer-pendellamper, der overtager hele rummet med deres pragt. De har en stor effekt i spisestuen over spisebordet. Når det gælder valg af materialer og former, er designernes kreativitet næsten uudtømmelig og de skaber altid nye armaturer med kultpotentiale. For eksempel italienske pendellamper eller klassikere i skandinavisk design.

Shop designer pendler

Designer skrivebordslamper

Funktionelle berømtheder

De er ægte prestigeobjekter og tager kontorindretningen til nye højder: Designer skrivebordslamper bidrager til at skabe en koncentrationsfremmende lysatmosfære på skrivebordet derhjemme eller på arbejdspladsen. De er også kendetegnet ved deres funktionalitet. Berømte klassikere til skrivebordet er f.eks. Wagenfeld-bordlampen i Bauhaus-stil eller Tolomeo-bordlampen med fleksible led for præcis belysning.

Shop designer skrivebordslamper

Designer loftslamper

Lysende kunstværker til ekstravagant almen belysning

Disse designer-loftslamper beviser på imponerende vis, at almen belysning ikke kun behøver at være funktionel. Som sande lyskunstværker i metalliske nuancer, organiske former og lyskreationer udsyret med et utal af lyskilder pryder de vores indretning og skaber en uforlignelig atmosfære. Helt igennem stilfulde designs, der følger os som blikfang i årtier.

Shop designer loftslamper

Designer væglamper

Design i øjenhøjde

De giver væggene liv, og dermed konkurrence til malerier og plakater. Altså er designer væglamper ikke kun lyskilder, men designelementer i indretningen, der giver det respektive rum nyt liv. Deres design er oftest allerede inspirerende, selv når de er slukket. I kombination med varmhvidt lys kommer samspillet mellem materialeeffekt, formspil og lysstemning, som designerne har ønsket, til sin fulde udfoldelse.

Shop designer væglamper

Designerlamper til udendørs brug

Lysende design statements under åben himmel

Det er ikke kun stuerne og de indendørs rum, der kan opgraderes med lyset fra eksklusive designklassikere. Designerlamper i kreative, overraskende designs giver også haven og andre uderum en stilfuld opdatering med ren lounge-karakter. De lysende blikfang udfylder deres rolle til UG, når de oplyser stier rundt om huset og i haven.

Shop designer udendørslamper

Top designere

Ingo Maurer

Opdag nu

Stefano Papi

Opdag nu

Christian Dell

Opdag nu

Adriano Rachele

Opdag nu

Tom Dixon

Opdag nu

Wilhelm Wagenfeld

Opdag nu

Arne Jacobsen

Opdag nu

Verner Panton

Opdag nu

Philippe Starck

Opdag nu

Poul Henningsen

Opdag nu

Patricia Urquiola

Opdag nu

Marc Sadler

Opdag nu


Lad dig inspirere af billederne.

Tag os på Instagram for at dele idéer og inspiration. Dit billede kan snart være at finde her.

  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

150 kr. rabatkode

*Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 900 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.