Antikke lamper til hus og have

Ren nostalgi for en særlig flair!

Antikke lamper kombinerer den nyeste teknologi og nostalgi. Udstyret med innovativ LED-teknologi tilbyder de alle fordelene ved nuværende og trendy belysningskoncepter. Samtidig bringer de flair og stemning fra svundne tider ind i vores stuer og haver. Så hvad der ved første øjekast ser ud som en antikvitet med loppemarkedscharme opfylder alle de forventninger vi har med hensyn til moderne lysdesign og lyssætning.

Hvad kendetegner
antik stil?

Antikke lamper - eller rettere lamper i antik stil - er alt andet end minimalistiske. De er kendetegnet ved en pompøs stil med sirlige buer og kurver, der ville passe perfekt ind i et middelalderligt slots indretning. Fra lanterne-lignende elementer til massive lysekroner - det finder du her. Farvegivningen holder sig til afdæmpede toner fra rust til sort, undertiden i kombination med lyse stof og/eller glasskærme.

Alle antikke indendørslamper

Materialier i antik stil

Antikke lamper er primært lavet af messing, kobber og glas. Træ og krystal er også populære materialer. Rust, stof og keramik er også populære elementer - i afdæmpede toner. De antikke jern- og metalnoter inklusive rå rust, antik messing og guldtoner sætter dog tempoet.

Alle antikke indendørslamper

Filament i stedet for
glødepærer

Da antikke lamper vækker nostalgiske følelser og tager os tilbage til og giver tidligere tider nyt liv, er det kun en lampe i retrostil, der passer dem. LED-filamentpærer i stil med den gamle glødepære er perfekte i denne forbindelse. Glødetrådens optik og glødepærens varme lys er i disse genskabt med den nyeste LED-teknologi.

Alle LED filamentpærer

Elegante antikke
væglamper

Enhver, der elsker den antikke indretningsstil, rådes dertil at udstyre den værdifulde gamle kommode med en passende lampe. Med afstivere i antik messing, ledninger med antikt udseende og ravfarvede glaslampioner skabes en perfekt symbiose med varmhvidt lys.

Alle antikke væglamper

Pompøs-antikke
lysekroner

Enhver, der drømmer om et middelalderligt slot, vil helt sikkert se sig selv i en enorm entré med en bombastisk lysekrone, der hænger ned fra loftet. Og lysekronen er også perfekt over festbordet. Så hvad venter du på? Det er bare med at finde en antik model, med moderne teknologi indbygget selvfølgelig, så du kan sætte dit eget hjem i den rigtige stil?

Alle lysekroner i antik stil

Klassisk-antikke
loftslamper

Antikke loftslamper sørger yndefuldt for den rigtige almene belysning. Lyset er smukt omsluttet af sirlige mønstre, graciøse metalelementer og glas. Et meget specielt blikfang til ethvert rum!

Alle antikke loftslamper

Elegante antikke gulvlamper

Antikke lamper, der kan flyttes, hvorhen du vil? Det er muligt med gulvlamper - så længe der er en stikkontakt i nærheden. Det er med sikkerhed noget som fanger folks blikke, stående ved siden af den polstrede fløjlssofa eller den nostalgiske lænestol, der måske endda er antik.

Alle antikke gulvlamper

Yndefulde og antikke
bordlamper

På kommoden må den obligatoriske bordlampe ikke mangle som blikfang! Hvis du tilføjer en bordlampe i antik stil til din stolt købte antikvitet af en kommode, eller mere vovet moderne af slagsen, har du ikke noget problem at gå komfortabelt tilbage til en svunden æra.

Alle antikke bordlamper

Stilfulde og antikke
pendellamper

I en antikt indretningsstil bør den matchende pendellampe over det massive spisebord naturligvis ikke mangle. En lampe med en enkel lyskilde er det rigtige valg til mindre eller runde borde; lamper med flere lyskilder og større dimensioner anbefales til større borde.

Alle antikke pendellamper

Rustik-antikke
udendørslamper

Antikke lamper passer perfekt til den rustikke have og den brostensbelagte gårdhave. Ideelt set med en bevægelsessensor og tusmørkesensor, så lyset altid tændes, når det er nødvendigt. Med varmhvidt lys spreder lanterneskærmene i glas og messing en yndefuld stemning i skumringstide udendørs.

Alle antikke udendørslamper

  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

150 kr. rabatkode

*Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 900 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.