Havemøbler

Vores anbefalinger fra denne kategori

  Havemøbler til friluftslivet der kombinerer stil og komfort

  Solen skinner, dagene bliver længere – det er sommer! Nu har man lyst til at komme at gå en i naturen og man vil allerhelst tilbringe al sin tid i det fri. Desuden dukker der et andet tema op: Hobbygartners stolthed, ens egen have. For rigtig at kunne nyde haven, terrassen eller balkonen, har man naturligvis behov for de helt rigtige havemøbler. Havemøbler skal selvfølgelig være behagelige og have en funktion. Udvalget af havemøbler er enormt. Havemøbler af træ er klassikeren, men også havemøbler der er lette at rengøre, som eksempelvis plast eller harpiks, bliver stadig mere populære. Hvor man jævnligt skal pleje sine træhavemøbler med en speciel olie eller voks, kan pletafvisende plasthavemøbler være relativt nemme at rengøre. Metalhavemøbler er også et yndet valg. Havemøbler af læder eller kunstlæder er mindre almindelige, men også meget elegante.

  Havemøbler i friske farver, giver en god stemning

  For det meste beslutter man sig for at købe havemøbler med en kombination af et bord, fire stole og en bænk. Hertil tilføjes en liggestol, muligvis to. Væksten i efterspørgslen på havemøbler, har ført til lounge sofaer og lænestole. Ved denne slags havemøbler giver udendørsarealet rum for endnu mere friluftsliv. Disse bliver særlig hyggelige at sidde på eller ligge i, især med tilbehør rundt omkringsom fx dekorative potteplanter. Det er moderne at vælge friske farver som er varme i sommermånederne og i men også i vintergartneren. Havemøbler i knaldende farver, for eksempel, plaststole i et innovativt design, lyser op, ligesom de strålende farver på blomster og planter. Det er en smagssag, om du vælger havemøbler i dæmpede eller lyse farver, men dybest set bør du overveje om de havemøbler man køber, er af god kvalitet. Man har kun en langvarig glæde af havemøblerne, der er godt forarbejdet og kun hvis havemøblerne er vejrbestandige.


  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

  Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

  Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

  10 % rabatkode

  *Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 1 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.