Glas loftlamper

Glas loftslamper giver lys der er perfekt til ethvert behov

Glas er et af de få materialer der ikke ændrer sig over en længere tidsperiode. Glas ruster ikke, rådner ikke og ændrer sig ikke når den en gang har tilpasset sin form. Det er sandsynligvis derfor det tilhører et af de mest elskede materialer ved fremstilling af loftslamper. Til loftslamper kan forskellige glastyper anvendes. Typen af glas er afgørende for lampens egenskaber.

Opalglas sørger for et varmt diffust lys. Loftslamper med opalglas bliver derfor ofte indsat i soveværelser eller stuer.

Krystalglas derimod har stærke lysbrydende egenskaber. Loftslamper skyder lyseffekterne op på væggene og skaber et sandt kunstværk.

Triplex glas består af tre lag. Først er et lag opalglas omsluttet af to lag krystalglas det indre lag af krystalglas sørger for at lyset bliver ensartet fordelt i hele lampen. Opalglasset sørger for et varmt og behageligt lys på denne måde opnås et større lysudbytte og loftslampens lysindpakning bliver særligt fremragende.

Producenten og designeren benytter de forskellige glasegenskaber for at kreere meget forskellige modeller af loftslamper. Fra den enkelte halvskal over loftslamper med mønstret glas til sande kunstværker af lys.

Du finder fantastiske eksempler i vores kategorier krystal pendel lamper eller designer hængelamper.

Det lønner sig at kigge efter.


  • 25.000 produkter
  • Gratis levering fra 800 kr.*
  • Gratis retur inden for 30 dage
+45 89 88 18 90

Mandag til fredag
09:00 - 17:00

Find den rette belysning til dit hjem

Tilmelding af nyhedsbrev

75 kr. rabatkode

*gyldig t.o.m. 31.12.2019, med en bestillingsværdi på mindst 500 kr. Kan ikke kombineres med andre rabatter.