Gips væglampe

Vores anbefalinger fra denne kategori

  Væglamper i gips

  Minimalisme når det er bedst

  Elegancen i gipsvæglamper ligger i deres enkle og minimalistiske udtryk - med hvide overflader, skarpe linjer og svungne former, der muliggøres af materialet. Det er denne enkle skønhed, der gør dem velegnede i alle boligens rum - det være sig i stuen, køkkenalrummet, entreen eller køkkenet.

  Vil du derimod have lidt mere knald på farverne, kan du bare snuppe en pensel og slå dig løs.

  De her gipslamper kan du nemlig male præcis, som du har lyst - kun fantasien sætter grænser!

  Væglampe i gips

  Hvor højt bør man hænge væglamper i gips?

  Selv om væglamper og lampetter i gips er utroligt flotte at se på, skal du passe på med at hænge dem for lavt, for så kan de måske blænde.

  Derfor er det vigtigt at vælge den rigtige højde, og uanset om de vender opad eller nedad, er det en god idé at placere dem 5 cm over øjenhøjde, og det vil sige i 170 - 180 cm højde over gulvet - så kan du nyde dem og deres dejlige lys uden at blive blændet!

  Kan man få dæmpbare væglamper i gips?

  Da mange af vores væglamper i gips fungerer med LED, er lysdæmpning ikke altid en mulighed.

  Vi anbefaler derfor, at du læser produktbeskrivelsen, inden du køber en lampe med indbyggede LED lyskilder, så du er sikker på at få dæmpbare lamper, hvis du ønsker det. Du skal huske, at du ofte også har brug for en ekstern dæmper.

  Det finder du ud af ved at kigge i produktdetaljerne under »Lysdæmper: Indeholder/Indeholder ikke«.

  En super praktisk mulighed er at vælge vores EasyDim produkter, som ikke kræver eksterne lysdæmpere. Her kan du dæmpe lyset direkte via den almindelige vægkontakt.

  Hvis du vælger en væglampe med udskiftelige LED lyskilder i stedet for indbyggede LED´er, skal du huske at vælge en dæmpbar LED pære, så du ikke pludselig står med en pære, der ikke kan dæmpes.

  Det fremgår også af produktdetaljerne under »dæmpbar«.

  Væglampe i gips

  Tips til købet: Hvis der står »Med fatning« i produktdetaljerne ved en væglampe i gips betyder det, at produktet ikke har indbyggede LED´er, men fungerer med udskiftelige LED lyskilder. Hvis det er tilfældet, skal du bare vælge dæmpbare lyskilder med samme type fatning, og så kan du problemfrit dæmpe lyset, som du vil.

  Se under de respektive produkter for at få yderligere oplysninger.

  Væglampe i gips

  Hvordan fungerer EasyDim lyskilder?

  Vores EasyDim lyskilder giver dig en fantastisk mulighed for at dæmpe lyset på en nem, men ret unik måde:

  Når lyset er tændt, starter du dæmpningen ved at trykke på lyskontakten to gange. Lysstyrken vil så langsomt gå fra 100% til 10%. Når lysstyrken er, som du vil have den, trykker du igen to gange på lyskontakten, hvorved du låser lysstyrken på det niveau, du har valgt.

  Hvis du bagefter slukker lyset, vil lampen dog tænde på 100% igen næste gang.

  Er LED det rigtige valg til væglamper i gips?

  LED lyskilder er det rigtige valg til stort set alle typer lamper - og selvfølgelig også til væglamper i gips, for    LED´er holder længere og lyser i en smuk glød, mens du samtidig får en lavere elregning.

  Væglampe i gips

  Vil du gerne vide mere om vores gips væglamper? Eller om andre lamper og belysning generelt? Så sidder vores tekniske kundeservice klar til at svare på alle dine spørgsmål. Ring på +45 89 88 18 90 eller skriv til os via kontaktformularen.

  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

  Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

  Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

  150 kr. rabatkode

  *Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 900 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.