Bordlamper klassisk / antik

Vores anbefalinger fra denne kategori

  Antikke bordlamper

  Gammelt er det nye sort

  Går antikke bordlamper nogensinde af mode?

  Ikke hvis det er op til os.

  Uanset om du vil give din stue et strejf af fortidens glans, eller du synes, dit natbord, skrivebord, spisebord eller kommoden eller anden form for møbel i entréen trænger til et elegant antikt pift, kan en klassisk bordlampe skabe netop den genkendelige, trygge stemning, du leder efter.

  Hvad er typisk ved en antik bordlampe?

  Langt de fleste af vores antikke bordlamper er lavet som klassiske messingstel med en mere eller mindre detaljeret glasskærm.

  I vores »antik-sortiment« finder du også andre populære designs:

  • Cremefarvede stofskærme
  • Glatte metalskærme

  Vil du give et af boligens rum et sofistikeret look?

  Det er lige præcis det, vores antikke bordlamper kan.

  Bordlampe antik klassisk stil
  Bordlampe antik klassisk stil
  Bordlampe antik klassisk stil

  Hvor er det bedst at placere en antik bordlampe?

  Antikke og klassiske bordlamper hører til de populære accessoires i næsten alle hjem og egner sig perfekt på:

  • Natborde
  • Sideborde
  • Kommoder og andre møbler i entréen

  Det er svært at finde en bolig, hvor sådan en klassisk bordlampe ikke ville passe godt ind - det være sig som hyggespreder i stuen, ved siden af lænestolen ved pejsen eller som læselampe i soveværelset. Hvis du elsker at sidde og arbejde, giver en antik bordlampe skrivebordet et elegant udtryk - især hvis du vælger den klassiske bank- eller bibliotekslampe med det polerede messingstel og den grønne glasskærm.

  Hvor skal en antik bordlampe stå på skrivebordet?

  Du tænker måske, at du kan stille den, hvor du har lyst,

  men det kan du faktisk ikke, for hvis din hånd kommer til at skygge for lyset, når du skriver, har du ingen glæde af lampen. Så hvis du er højrehåndet, skal lampen stå til venstre, og hvis du er venstrehåndet selvfølgelig omvendt, altså til højre.

  Du har frit valg, hvis du er så heldig, at du kan skrive

  lige godt med begge hænder!

  Kan man få antikke bordlamper der er dæmpbare?

  Vores antikke og klassiske bordlamper er normalt uden moderne funktioner som lysdæmperkontakter og kontrolpaneler, som du finder på moderne LED bordlamper.

  Men du kan godt skrue en LED lyskilde med en integreret dæmperkontakt eller smart home teknologi i fatningen på vores antikke bordlamper. Derved kan du bruge din smartphone eller anden moderne teknik til at styre dæmpningen, timerfunktionen eller farveændringer uden at ødelægge lampens antikke charme.

  Bordlampe antik klassisk stil

  Vil du gerne vide mere om vores antikke bordlamper? Eller om et andet emne, der har noget at gøre med klassiske bordlamper og belysning? Så sidder vores tekniske kundeservice klar til at svare på alle dine spørgsmål. Ring på +45 89 88 18 90 eller skriv til os via kontaktformularen.

  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

  Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

  Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

  150 kr. rabatkode

  *Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 900 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.