Bordlamper klassisk/antik

Antikke og klassiske bordlamper sætter tidsløse fokuspunkter

Bordlamper, antikke eller klassiske, er virkelig allroundere. De kan indsættes mange steder, på skrivebordet, på natbordet, på skænken eller sidebordet, og de er kronen på enhver indendørsindretning. Bordlamper er pladsbesparende og passer ind i ethvert nok så lille værelse. Det er således muligt, selv i små rum, at sætte individuelle fokuspunkter, og skabe dit eget personlige udtryk. Den slags små, og ved første blik uvæsentlige detaljer, kan ændre rummets karakter enormt, og forhøje følelsen af velvære.

Den klassiske bordlampe

Klassiske bordlamper er i sandeste forstand tidsløse lamper, der er uafhængig af de skiftende tiders forskellige mode, og derfor altid vil blive opfattet for pæne. En moderetning der altid er på mode. Klare linjer, enkelthed og elegance kendetegner de klassiske bordlamper. Afhængigt af materialet, de er lavet af, strækker varianterne af klassiske bordlamper sig fra meget eksklusive til enkle men hensigtsmæssige.

Den antikke bordlampe

Når noget er antikt betyder det i almindelighed at det er værdifuldt. Men det kan også betyde. At det stilmæssigt er designet til en anden epoke. Dette er tilfældet med vores bordlamper. Til stilfuld forskønnelse af hjemmet kan både klassiske bordlamper og antikke lamper, give et ikke ubetydeligt løft. Lad dig inspirere ved at gennemse vores sortiment af klassiske og antikke bordlamper.


  • 25.000 produkter
  • Gratis levering fra 800 kr.*
  • Gratis retur inden for 60 dage
+45 89 88 18 90

Mandag til fredag
09:00 - 17:00

Find den rette belysning til dit hjem

Tilmelding af nyhedsbrev

75 kr. rabatkode

*gyldig t.o.m. 31.03.2021, med en bestillingsværdi på mindst 500 kr. Kan ikke kombineres med andre rabatter.