Adventsstager

Kom i julestemning med en dekorativ adventsstage

Den liflige duft af pebernødder og vaniljekranse breder sig fra køkkenet. Huset er skinnende rent, og radioen spiller Last Christmas og Søren Banjomus. Kort sagt: Alt er klar til jul … næsten. For du mangler lige den smukke lysestage i mørket, der sætter prikken over i’et: en dekorativ adventsstage.

I årets mørkeste måned bliver der tændt for adventsstager i tusinder af danske hjem. De lyser op, spreder gammeldags julestemning og er et sikkert tegn på, at det snart er jul. En adventsstage er en lysestage, der er specielt beregnet til juletiden, og de fås i et utal af varianter. Alle former, farver og faconer. Elegante og stilrene varianter eller med kulørte julemotiver. Ofte med de klassiske syv lys, men lysestagerne fås også med både flere og færre. Vi har bogstavelig talt adventsstager for enhver smag.

Trygt og smukt lys

Det er typisk for os i de nordiske lande, at vi trækker inden for om vinteren og skaber hyggestemning med levende lys. Det gør de mørke måneder nemmere at komme igennem, men kan desværre også medføre en øget brandrisiko, ikke mindst omkring jul i december og januar. Tal fra vores nordiske broderlande viser, at op imod en tredjedel af alle brande skyldes uheld med levende lys.

Heldigvis kan du i dag erstatte de levende lys i din adventsstage med LED-pærer, som kan sprede samme, varme stemning – blot uden risikoen. Hos os finder du et bredt udvalg af smukke, elektriske adventsstager, som sikrer julestemningen på den trygge måde. LED-pærer har tilmed lang levetid, bruger minimalt med strøm og bliver ikke varme, så de er både besparende og sikre til jul.

Kom i julestemning med adventsstager

Prøv en ny placering

De fleste vælger at placere LED-adventsstagen i vindueskarmen, men hvorfor ikke eksperimentere lidt og lade en syvarmet adventsstage sprede hygge på spisebordet, på reolen eller på kommoden op til jul. Med kogler, gran, tørrede bær og andre dekorationer kan du endda pynte adventsstagen op og gøre den til dit eget, personlige julelys i mørket.

Fordele ved adventsstager uden levende lys:

  • Mange anvendelsesområder: Du kan få LED-adventsstager i alle størrelser, så det er kun fantasien, der sætter grænsen. Se vores udvalg til vindueskarm, bord, kommode og reol, og vælg din nye lysestage.
  • Energieffektive pærer: Adventsstager, trapper og lysestager med LED-pærer er utroligt energieffektive, og de har en forbløffende lang levetid.
  • Stemningsskabende: Vælg din personlige adventsstage, og lad den sprede en hyggelig stemning omkring dig til jul. Slip fantasien løs, og dekorér den med gran, kogler og tørrede bær.
  • Stort udvalg: Store og små, farvet og hvidt lys, syvarmede lysestager, adventsstager, trapper og buer … Vælg din personlige favorit, og få en smuk dekoration, der klæder din boligindretning.

  • 25.000 produkter
  • Gratis levering fra 800 kr.*
  • Gratis retur inden for 30 dage
+45 89 88 18 90

Mandag til fredag
09:00 - 17:00

Find den rette belysning til dit hjem

Tilmelding af nyhedsbrev

75 kr. rabatkode

*gyldig t.o.m. 31.12.2019, med en bestillingsværdi på mindst 500 kr. Kan ikke kombineres med andre rabatter.