Wiresystem

Belysningssystem-Wiresystem - En fleksibel løsning til lysdesign

Wire systemer er fleksible belysningsvidundere. I stuen, soveværelset, køkkenet eller over spisebordet – på alle områder tilbyder wire systemer løsninger der passer for dig, og samtidig sørger for en moderne rumoplysning.

Wiresystem – den fleksible løsning til lysopsætning

I boligarealer sørger et wire system for en moderne atmosfære og kan også løse svære rumlige situationer. Ved skrå lofter, eller over hjørnet forbindelser, tilbyder wire systemer den bedste løsning. Komplette rum kan således oplyses med bare en installation og en eneste strømtilslutning. De enkelte lamper i et wiresystem kan placeres uafhængigt af de andre. På denne måde kan de enkelte dele af rummet oplyses målrettet. Praktiske opsætningssteder er f.eks. køkkenskabe eller tøjskabet i soveværelset, da disse helst skal være godt oplyst, men man gerne vil have en hyggelig stemning i resten af rummet. Men også i aflange gange og smalle trapper, er wire systemer velegnet.

Spot belysning eller stemningsfuld atmosfære – intet problem for wire systemer

Alt efter typen af de enkelte lamper kan et wiresystem bruges ikke bare til målrettede spots. Spisebordsbelysning eller en stemningsfuld stuebelysning, er heller ikke noget problem for et wire system, udstyret med en dimmer eller hyggelige pendel lamper, kan et hvert rum blive betagende. Særligt belysning af individuelle objekter med et wire system, f.eks. billeder eller trofæer, giver en virkningsfuld effekt.

Moderne design parret med funktionalitet og fleksibilitet – det er wire systemers fremragende egenskaber. I vores sortiment finder du monteringsklare wire systemer, enkelt lamper og tilsvarende tilbehør.


  • 25.000 produkter
  • Gratis levering fra 800 kr.*
  • Gratis retur inden for 30 dage
+45 89 88 18 90

Mandag til fredag
09:00 - 17:00

Find den rette belysning til dit hjem

Tilmelding af nyhedsbrev

75 kr. rabatkode

*gyldig t.o.m. 31.12.2019, med en bestillingsværdi på mindst 500 kr. Kan ikke kombineres med andre rabatter.