Væglamper udendørs

Skab din egen stil med udendørs væglamper

Udendørslamper giver dig klassisk og effektiv belysning uden for hjemmets fire vægge. De lyser mørke hjørner op, giver huset en varm og hyggelig ramme, og så sætter de personlig signatur på din bolig. Vælg et design, der reflekterer, hvem du er.

Væglamper bliver ofte brugt som grundbelysning udendørs – på husvæggen, på garagen eller ved indgangspartiet. Vi har energieffektive udendørs væglamper med LED i en række farver og former med forskellige brugsområder. De lyser dit hjem elegant op, når mørket sænker sig. Og med sensor kan de ’tænde sig selv’.

Skab et strålende førstehåndsindtryk

Førstehåndsindtrykket er afgørende. Det er hyggeligere at ankomme til et godt oplyst indgangsparti end at skulle lede efter ringeklokken i mørke. Kombinerer du væglamper udendørs med downlights og udespots, får du en belysning, der sørger for, at både familie, venner og spejderne, som sælger lodsedler, føler sig velkomne, når de ringer på. Rent stilmæssigt udtrykker en væglampe også, hvem du er, og med vores brede udvalg af nyheder og tilbud er det let at finde en udendørs væglampe, der passer til din stil.

Belysning med personlighed

En udendørs væglampe kan placeres som belysning på terrassen og langs husvæggen, men lamper ved døren er – i sagens natur – ofte det første, folk lægger mærke til. En udendørslampe i glas, der er nostalgisk i sit design, siger noget om indretningen indenfor. Et godt tip er at vælge udendørslamper, der matcher din indretning i boligen. Hos os har du heldigvis frit valg – fra stilrene, moderne LED-lamper og skandinavisk design til retrolamper og maritime lanterner i sort, hvid og i farver – og i glas, metal eller kobber. Så kig ind, og se udvalget. Der findes med garanti udendørslamper, der passer til din stil og til din boligindretning fra producenter som Nordlux og Philips.

Gør det nemt at komme frem

Skab stemning udendørs

Din væglampe udendørs skal ikke alene kaste lys over din stil, men også være funktionel. Et godt sted at starte er en elegant og effektiv husnummerlampe, som gør det nemt for gæster, post- og pizzabude samt eventuelle redningsfolk at finde frem uden omveje. Et husnummer med et godt lys kan også være en fin lyskilde ved porten eller indgangspartiet. I vores webshop finder du LED-husnummerlamper i forskellige designs og størrelser.

En væglampe på vagt

Er du på jagt efter energieffektiv udebelysning, anbefaler vi sensorstyring. Så bliver lyset kun tændt og er i brug, når der er bevægelse inden for en given afstand fra sensoren. Det sparer ikke alene strøm, men er også egnet til at holde uvedkommende væk, efter at mørket har sænket sig. Har du en stor ejendom, kan en batteridrevet udendørsvæglampe med bevægelsessensor desuden være ideel til at lyse steder op, hvor du ikke har strømudtag. Vil du kombinere udebelysning og sikkerhed, anbefaler vi også udespots. Husk at en udendørs væglampe, som ikke er under tag, skal have en kapslingsgrad på over IP44 for at tåle regn.

Lys aftenerne på terrassen op

Kombinerer du udendørs væglamper med loftslamper, er du sikret den perfekte belysning til de sene sommeraftener på terrassen. Er din terrasse ikke overbygget, kan du kaste lys på træer og buske med udespots for at skabe den perfekte ramme for udendørs fest og hygge.

Væglamper udendørs:

  • Energieffektiv LED-teknologi: Væglamper udendørs med LED bruger meget lidt strøm i forhold til traditionelle lamper – og giver lige så god belysning.
  • Skaber en tryg ramme: Lyser op i mørke hjørner og kroge og kan udstyres med sensorer, som både sparer strøm og holder uvedkommende væk.
  • Viser din stil frem: Der ligger meget personlighed i udendørs belysning – vælg en væglampe, der passer til dig og sætter dit hjem i det rette lys.
  • Kombiner med anden belysning: Væglamper kan fint kombineres med downlights og udespots for at få en komplet belysning udendørs.

  • Ca. 30.000 forskellige produkter
  • Fragtfri levering fra 800 kr.*
  • Sikker handel
+45 89 88 18 90

Man. til fre. 09:00 – 17:00

Find den rette belysning til dit hjem

Tilmelding af nyhedsbrev

75 kr. rabatkode

*gyldig t.o.m. 31.12.2018, med en bestillingsværdi på mindst 500 kr. Kan ikke kombineres med andre rabatter.