Terrassebelysning

Terrassebelysning får aftenen til at vare længere

De fleste kan genkende magien ved en hyggelig aften på terrassen. Snakken går, mørket falder på, og alle vil gerne blive siddende lidt endnu. Det kan man også sagtens med den rette belysning! Aftenen – og sæsonen – bliver længere med stemningsfyldt belysning og måske en plaid omkring livet. Men hvordan skaber du den rette stemning med udendørs terrasselamper?

Lamper er en helt afgørende del af vores indretning her på de nordlige breddegrader. Og alligevel er det nogle gange lidt tilfældigt, hvad vi vælger udendørs til terrassen. Vi tager det ikke så nøje, men det burde vi måske gøre, for velvalgte terrasselamper på en terrasse kan give en unik dybde, rumfornemmelse og varme. En god blanding af varmt, generelt lys med LED og håndplukket belysning som dekoration – det er egentlig alt, der skal til. Før du vælger, skal du dog lige overveje dine behov, se på terrassens størrelse og tjekke, om der er en kontakt.

Kombinér forskellige typer terrasselamper

Første trin i at indrette terrassen med belysning er at se på hovedlyskilderne. Har du begrænset plads – og er terrassen overdækket – kan du overveje en loftslampe, så den ikke optager plads på jorden. Alternativt kan du se på det store udvalg af væglamper. Har du mere plads og smag for gulvlamper, kan du sætte to op, så lyset kommer fra flere sider. Gulvlamper har vi i alle afskygninger, størrelser, former, farver og faconer. Og de fås som hovedlyskilde eller som supplerende belysning, der skaber stemning og dybde. Elsker din familie og dine bekendte at samles omkring bordet for at spille, bør du se på udvalget af LED-bordlamper. Derudover findes et væld af dekorationslamper i både nostalgisk og moderne stil, og da du kan få dem i alle størrelser, kan de stå på jorden, på et bord eller lidt på afstand for at give dybde.

Tag hensyn til miljøet med LED og solceller

Hyggelig belysning på terrassen

Det føles rart at hygge sig på terrassen og samtidig skåne miljøet. Det kan du gøre med en terrasselampe med LED-pærer, for de er strømbesparende, holder længe og fungerer fint ved lave temperaturer. De er også blevet videreudviklet de senere år, så de i dag giver et smukt, varmt lys og en lun stemning. Og vil du hverken bruge strøm eller batterier til lamperne, findes der mange varianter med solceller i sortimentet til din terrasse.

Husk at tjekke, om lampen har den rette IP-klasse

Terrasselamper skal være udviklet specielt til udendørs, hvad enten din terrasse er overdækket eller helt åben. Regn kan komme fra siden, og vinden kan blæse blade, støv og smuds ind, der kommer i kontakt med din lampe. Derfor skal de elektriske dele af lamperne være indkapslet, og til det formål er der angivet en indkapslingsgrad for hver lampe – den såkaldte IP-klasse. På vores hjemmeside kan du for eksempel finde en terrasselampe, som er opgivet til IP65. Det første ciffer (her 6) angiver tætheden mod faste partikler, mens det andet ciffer (her 5) angiver tætheden mod vand. Jo højere tal mellem 0 og 10, desto mere tåler din terrasselampe. Er det en IP65-lampe er lampen støvtæt og tåler en god skylle fra alle kanter. Den er derfor meget velegnet til livet udendørs. Som en tommelfingerregel kan du trygt bruge lamper med en indkapslingsgrad på IP44 og højere.

Hos os er al udendørsbelysning i en IP-klasse, der egner sig til udendørs brug, så det giver dig én bekymring mindre, når du skal vælge.

Stemningsfyldt udeliv med terrassebelysning:

  • Forlæng sæsonen: Med varmt og stemningsskabende lys – og måske en varm plaid om livet – kan du bruge terrassen i mange af årets måneder.
  • LED-terrassebelysning: Lamper med strømbesparende og kuldebestandige LED-pærer egner sig perfekt som terrassebelysning.
  • Ingen installation: Vælg en terrasselampe med solceller, hvis du vil være helt fri for at tænke på kontakter og køb af batterier.
  • I din stil: Vi har et stort udvalg af terrasselamper, så du nemt kan finde nogen, der passer til dit behov og understreger din indretningsstil.

  • Ca. 30.000 forskellige produkter
  • Fragtfri levering fra 800 kr.*
  • Sikker handel
+45 89 88 18 90

Man. til fre. 09:00 – 17:00

Find den rette belysning til dit hjem

Tilmelding af nyhedsbrev

75 kr. rabatkode

*gyldig t.o.m. 31.12.2018, med en bestillingsværdi på mindst 500 kr. Kan ikke kombineres med andre rabatter.